Hur man sparar pengar på en Trädfällning

May 1

Hur man sparar pengar på en Trädfällning


Träd avlägsnande kan vara ett smärtsamt dyrt förfarande. Oavsett om det är av säkerhetsskäl eller estetiska skäl som du vill att dina träd ner, är det värt din tid och pengar för att undersöka alla tillgängliga alternativ. Med lite arbete på din sida, kan du hitta sätt att spara pengar på träd tas bort utan att ge avkall på säkerhet och korrekt borttagning tekniker.

Instruktioner

Hur man sparar pengar på en Trädfällning

1 Få minst 3 citat från olika företag. Citat är subjektiva och kan variera kraftigt, så det är värt att få många åsikter.

2 utvärdera bolagets ärlighet. Är de pressa dig att ta ner fler träd, driver försäljningen? Leta efter ett företag som kommer att ge dig deras ärliga åsikt om det bästa tillvägagångs vård för ditt träd.

3 Försök att få en grupp rabatt. Träd borttagning är dyrt, så prata med dina grannar och se om de behöver ha några träd tas ner. Se om trädet företaget kommer att ge alla en rabatt för att ta ner flera träd.

4 Om du har tillräckligt med träd som behöver komma ner och utrymme att fastställa dem, kontakta en loggning företag. Många skogsbolag kommer fälla träd för låg kostnad, eftersom de kan sälja virke.

5 Fråga efter sätt att spara pengar. Ofta ett träd avlägsnande priset ingår avyttring av skräp, kvistar och trä. Se om de kommer att debitera dig mindre om de lämnar skräp. Du kan städa upp dig själv genom att kratta, sveda och flis det.

6 Om du har ett tillräckligt stort område för att fälla träd, kontakta en lokal person som säljer ved. De kan vara villiga att klippa träd ner om de kan ta ved att sälja.

Tips

  • Hårda träslag (ek, lönn) sälja för mer pengar än mjuka träslag (tall) så det kan vara mer av ett incitament för ett företag att komma ut och göra jobbet.
  • Om du bor nära en annan stat eller kommun, prova att ringa för att se om företaget reser till ditt område. Om jobbet är tillräckligt stor, många företag är villiga att resa.
  • Fråga varje potentiell bolag om dess ansvar täckning. Ring försäkringsbolaget att kontrollera att täckningen är aktuell.
  • Försök aldrig att ta ner träd själv om du inte är en utbildad professionell. Trädfällning är en konst - träden är oförutsägbara och du kan bli sårad.

  

Kommentar