Hur man använder frysta Konserverad Hummer

April 15

Hur man använder frysta Konserverad Hummer


Fryst konserverad hummer är bekvämt och läckra; du kan använda den i en mängd olika rätter, även om du har bråttom och inte har mycket tid att spendera i köket. Du behöver inte mer än grundläggande kunskaper om matlagning, såsom skärning eller stekning, för att njuta av en enkel men läcker måltid med hjälp av fryst konserverad hummer.

Instruktioner

Tina frysta Konserverad hummer

1 Placera den oöppnade burken av fryst konserverad hummer i en skål fylld med rumstempererat vatten. Låt det sitta i två timmar före öppning. Använd inte varmt vatten.

2 Öppna burken av hummer kött, och placera innehållet i en mikrovågsugn skål. Du kan välja att tömma hummer saft för senare användning i soppor eller risrätter.

3 Täck skålen och mikrovågsugn på medelhög temperatur under en minut om du planerar att göra sallader eller kalla rätter.

Grillning hummer

4 Skölj tinade hummer kött i kallt vatten. Tråckla det hela med smör och strö över lite salt.

5 Linda hummer kött i aluminiumfolie, vilket gör en plan, tjock paket. Placera på grillen på låg värme och koka varje sida i sju minuter. Du kan öka eller minska tillagningstiden beroende på hur väl du vill hummer ska tillagas. Ta bort från grillen när tiden är slut.

6 Skär potatisen i tunna skivor och stek i vegetabilisk olja tills brunt.

7 Skär hummer kött och blanda med potatisen.

hummer sallad

8 Skär köttet i halv tum torg, plats i en sluten behållare och mikrovågsugn vid medelhög temperatur under en minut. Avsätta.

9 Tärna tomaterna och sträng ost. Kasta i en skål med hummer kött och sallad.

10 Blanda i salt, peppar och majonnäs smak. Tjäna kallt.

Tips

  • Kom ihåg att skölja hummer kött noggrant. Även om processen för industriellt konservering och frysning hummer uppfyller FDA: s regler, vill du se till att du inte får matförgiftning genom att utsätta otvättade produkten för mycket tid vid rumstemperatur.

  

Kommentar