Var man får tag Charms för ett armband

January 13

Var man får tag Charms för ett armband


Charm armband är tillbaka. Mångfalden av charm som är häpnadsväckande, allt från sport till martini glas till stiletter, birthstones och utanför. Charms går tillbaka så långt som den neolitiska eran, när man skulle plocka upp en ovanlig sten eller träbit och bär den med sig för att avvärja sina fiender. De första igenkännbara charm armband och halsband verkade under en ålder av de egyptiska pharoahs.

Typer av Charms

Det finns tre grundläggande typer av charm: den traditionella dropp charm (konstruerade för att fästas på en länk armband), pärla charm (runda individualiserade pärlor, sätta på en bild armband) och italienska charm (fyrkantiga bildlänkar gjort att glida bredvid varandra i följd). De flesta berlocker finns i ett urval av silver, guld, vitt guld eller färgade, emaljerad metall.

armband Idéer

Beroende på vilken typ av uttalande du vill göra, kan du gå traditionella (kedja armband med drop charm för bröllop, birthstones, baby, karriär och fritidsintressen), high end (Tiffany eller diamant täckt charm) eller personligt (italienska charm med initialer, favoritfärger och mönster.)
För något annat kan du välja ett enda tema såsom hjärtan, Hello Kitty, eller stranden, och samla relaterade charm för armband.

Hur man hittar dem

Alla smycken webbplats kommer att genomföra några charm, men om du verkligen vill ha en bra urval eller behöver idéer för en gåva, kolla in webbplatser ägnas helt åt charm och charm armband (worldofcharms.com, charmfactory.com). För avancerade charm, försök Tiffany.com. För individualiserade Pandora pärlor eller italienska charm gå till pancharmbracelets.com. För både high end och budget Hello Kitty charm, utforska Sanrio.com.


  

Kommentar