Barnets Cupcake Idéer

February 2

Barnets Cupcake Idéer


Barn älskar söta godsaker, oavsett om det är ett speciellt tillfälle som en semester eller födelsedagsfest, eller bara för kul på helgerna. De älskar särskilt muffins! Något om deras storlek och portabilitet gör dem roligt att äta. Utsmyckning Möjligheterna är oändliga, och det kan vara mycket roligt att skapa muffins för barn. Barnen njuta muffins som är teman kring sina favoritkaraktärer, djur, eller den nuvarande semester, och dekorera cupcakes själva.

Holiday Cupcakes

Gör barns muffins att tillgodose någon semester som kommer upp. Hantverk leverans butiker bär ofta tillbehör för kakor och muffins som ska användas för någon semester. Barn älskar saker som är färgglad, med intressanta former, konfetti och strössel.

Till jul, göra alternerande röda och gröna muffins med strössel. För påsk, skapa färgglada påskägg med fondant eller glasyr. Om det är Halloween, gör skrämmande och skrämmande muffins med spöken, troll och häxor.

födelsedag Cupcakes

Alternativen är oändliga för ditt barns födelsedag muffins. De kan alla vara samma design, vara en blandning av koordinerande designer, eller har en speciell muffin för födelsedag kid.

Gör ballong muffins genom isbildning en mängd muffins med olika färger, och sedan köpa plast muffintoppers från varje fartyg leverans butik som säljer bakning leveranser.

För en särskild födelsedag kid muffin, använda sin favoritfärg glasyr med strössel och en stor födelsedagsnummer på toppen.

Om de gillar ett visst tecken eller djur, kan du lätt hitta plast muffintoppers eller online instruktioner för fondant former.

tema~~POS=TRUNC Cupcakes

Tema muffins är kul för en födelsedagsfest, speciellt tillfälle, sista dagen i skolan eller bara för skojs skull. Få tillsammans med barnen att besluta om vad temat de vill gå med. Välj bland teman som prinsessor, spöken och troll, under havet, mat eller natur.

Under havet är en rolig muffintema, där du kan göra individuella muffins med havsdjur som fisk, bläckfiskar, sjöjungfrur, tång eller andra marina djur, växter eller tecken som är ljusa och färgglada.

Barn Free-for-All

Låt barnen göra dekorering! Deras sinnen är fyllda med kreativa idéer, så låt fantasin sväva. Köpa en stor variation av objekt för dem att använda som strössel, flerfärgad glasyr, godis konfetti, godisbitar, jelly beans, röda hots, plast muffintoppers och kakmått. Använd kakmått att skära former av sockerglasyr eller socker pasta för att hjälpa dem med deras svårare konstruktioner. Låt dem dekorera varje cupcake på vilket sätt de vill. Det finns inget dåligt sätt att utforma en muffin.


  

Kommentar