Hur hitta billiga hotell i Eugene, Oregon

April 24

Hur hitta billiga hotell i Eugene, Oregon. Eugene, Oregon en skiftande stad när det gäller ingripande storstadslivet med en småstadsatmosfär. Elegant placerad mellan de hisnande Cascade Mountains och Oregon kusten, ger Eugene oändliga möjligheter för både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Instruktioner

Know Your Destination

1 Gör dig redo för vattensporter och andra utomhusaktiviteter, som Eugene ligger längs den härliga Willamette floden, med McKenzie River i närheten.

2 Uppskatta långa idrottshistoria fäst till staden Eugene. University of Oregon fotbollslag ger alltid underhållande spel och campus historiska Hayward Field värd för den årliga Prefontaine Classic, en av de främsta friidrott möter i USA.

organisera Transportfordon

3 Flyga in i Eugene Airport (även känd som Mahlon Sweet Field) och hyra en bil eller ta en shuttle eller taxi till hotellet. Flygplatsen tjänar fyra stora flygbolag och är bara 10 miles väster om centrum Eugene.

4 Överväg att använda Lane Transit District (LTD) bussystem att komma runt. De LTD filtar Lane County och tar dig till upptagen Eugene Station, ett stort område som täcker nästan ett kvarter.

5 Bestäm dig för att köra in Oregon och du kan ta Interstate 5 hela vägen längs den östra kanten av staden. Ta Oregon Highway 99 av I-5 och du kommer att invigas i hjärtat av Eugene.

Välj boende

6 För att boka boende, kontakta Convention & Visitors Association of Lane County Oregon på (800) 547-5445 eller besök deras webbplats (se Resources nedan).

7 Boka billiga boende i historiska Blue Rooster Inn, en bondgård byggd 1865 med stilrena trädgårdar och turn-of-the-talet antikviteter.

8 Överväga att vistas på en av de många bed and breakfast ligger inom 10 minuter från downtown attraktioner och University of Oregon.

9 Boka billiga bostäder på nätet, så att du kan jämföra shop utan att behöva göra många telefonsamtal för att få ränta offerter.

10 Planera ditt boende i närheten av Broadway (9th Street) för enkel åtkomst till kvalitet restauranger, teatrar, shopping och museer.

Känna med lokal information

11 Pedal din cykel i staden som Eugene anses vara en av de 10 cykel städer i USA. Det finns en uppsjö av cykelvägar slingrande längs Willamette River och genom staden.

12 Besök University of Oregon och se spännande arkitektur och iögonfallande landskap på 250-acre campus.

13 Vet att Eugene betraktas som en kulturell och konstälskare paradis och är värd för den internationellt kända Oregon Bach Festival och Oregon Festival of American Music.

Tips

  • Sommar resenärer tenderar att flockas till Eugene så kontrollera och planera månader framåt för ditt boende.

  

Kommentar