Bil Camping: Förteckning över Fresh Food

July 20

Bil Camping: Förteckning över Fresh Food


Bil camping är ett roligt sätt att se naturen, och eftersom de packade varorna inte transporteras på ryggen, behöver de inte hållas till ett minimum. Bil camping är speciellt praktiskt för föräldrar som vill resa och läger, men som har små barn som inte kunde hantera en ansträngande backpacking resa. Mat är en extra bil camping perk. Eftersom vikt är inte ett problem, kan du ta en hel svalare full av färskvaror, och lämna uttorkad utrymme mat bakom. Hålla maten under 40 grader F (0 grader för frysta livsmedel) för att undvika nedbrytning. Block is varar längre än iskuber och är idealisk för frysta livsmedel.

Frukt

Färsk frukt såsom äpplen, apelsiner, persikor och vindruvor är idealiska för bil camping resor. Dessa frukter hålla väl i en kylare och kommer inte att försämras i varmt väder. Wrap frukt i plastfolie eller sätta i en plastpåse för att skydda dem från smältande is. Äpplen, apelsiner och persikor kommer att stanna bra vid rumstemperatur under tre till fyra dagar.

Grönsaker

Perfekt grönsaker för bil camping inkluderar morötter, selleri, gurka, zucchini och gröna bönor. Välj grönsaker som just har mognat att undvika att förstöra. Grönsaker hålla bäst om de hålls i en kylare.

Ost

Hårda ostar kan tas på bilen camping resor utan kylare eller källa till kylning. Mjuka ostar, dock kräver kylning. Ost är en bra källa till protein för vägen, och är också helt fylla.


  

Kommentar