Hur Breed Red-eared Slider Turtles

August 4

Röd-gå i ax glidare sköldpaddor kan hittas lever i det vilda under flera områden öster om Klippiga bergen i USA. Dessa sköldpaddor kan köpas i djuraffärer och, om de placeras i rätt förhållanden kan de kvinnliga och manliga Rödörad reglagen paras. Parningen av sköldpaddorna skulle inträffa när båda är åtminstone fem år och den kvinnliga skalet är ca 6 inches i omkrets.

Instruktioner

1 Placera de manliga och kvinnliga sköldpaddor i en tank som inte är större än 30 liter i storlek. Fyll tanken med högst 5 inches av vatten. Detta kommer att göra det möjligt för kvinnliga gott om plats att andas under parningen.

2 Titta efter tecken på att parningen ritual kommer att inträffa, som för röda-eared glida sköldpaddor kommer i form av en parningsdans. Hanen kommer att närma sig honan och försiktigt gnugga framför ansiktet med sin klo. Hanen kommer sedan att försöka para sig med henne. Honan kommer antingen att vara mottaglig eller en kamp kommer att uppstå. Om kampen varar längre än 45 minuter, separera sköldpaddor och försöka para dem igen i två dagar. Om den kvinnliga accepterar den manliga, kommer det passande att ta cirka 15 minuter.

3 separata manliga och kvinnliga direkt efter parning och hålla dem åtskilda i hela sköldpaddans dräktighetstiden, som i allmänhet varar i två månader. Under denna tid, hålla den kvinnliga i färskt, rent vatten. Hålla henne varm med en full-spektrum värmelampa. Honan ska hanteras så lite som möjligt under denna tid.

4 Placera kvinnliga i en holk ungefär tre veckor efter parning eller när du börjar märka tecken hon kommer snart att lägga ägg. Dessa tecken inkluderar en hona som tillbringar mer tid på land gräva efter en plats att lägga sina ägg. Denna holk bör vara konstruerade av en 20-liters tank som är fylld med 4 inches av lös jord. Detta gör det möjligt för äggen en mjuk, varm plats att inkubera, som i allmänhet tar 80 till 85 dagar.

5 Titta efter tecken på att ungarna kommer ut ur sina skal runt 80-dagars märke. Du kan märka att marken börjar skifta och äggen börjar att darra som baby sköldpaddorna dyka upp genom att skära genom skalet med sina ägg tänder. Låt baby sköldpaddorna att helt avlägsna sig från skalen. Du kommer också att märka en äggsäck ansluten till varje barn sköldpadda. Försök inte att ta bort säcken; det kommer att falla av på egen hand.

6 Låt alla baby sköldpaddorna att stanna kvar i denna holk för en hel dag efter kläckning. Ungarna ska sedan placeras i en 20-liters tank som har en yta av mark och vatten grunt nog att barn lätt kan ta sig ur. Placera ett fullt spektrum ljus i tanken och börja mata spädbarn en diet av malda upp grönsaker, såsom sallat, rivna morötter och malda bönor.


  

Kommentar