Var kan man växla utländsk valuta för amerikanska valutan

April 24

Att kunna resa till andra länder är en givande och lärorik upplevelse. För dem som aldrig har varit utomlands, kan de små detaljer som att få pengar att spendera i ett annat land och utbyta det tillbaka till amerikanska valutan vara skrämmande, men det behöver inte vara. Tänk på att valutakurserna fluktuerar och det kan finnas en avgift för att konvertera dina pengar. De flesta valuta institutioner kommer inte utbyta mynt så kom ihåg att spendera så mycket av din lösa förändring som möjligt innan du lämnar och hålla resten som ett minne av upplevelsen.

Flygplats

Flygplatsen på resan tillbaka är det första stället att överväga att få pengarna växlas till amerikanska valutan. Företaget Thomas Cook anses vara en valutaexpert med kontor i många internationella flygplatser. Detta gör valutaväxling på flygplatsen lätt att åstadkomma före avgång eller efter ankomsten och innan du får dina väskor. Fråga flygplatsen informationsdisk där man hittar kontoret. Thomas Cook kontor arbetar med både valuta och resecheckar. Oroa dig inte om Thomas Cook kontoret är stängt när du är på flygplatsen, eftersom det finns andra sätt att få dina pengar omvandlas till US-dollar.

banker

De flesta FDIC andelsbankerna har förmågan att växla pengar. Konvertera utländska pengar i US-dollar är lättare än att få dollar omvandlas till utländsk valuta eftersom det behöver oftast beställas i förväg. Tänk på att kostnaden för transaktionen varierar från bank till bank och kan kosta mer att byta utländsk valuta till amerikanska dollar. Var medveten om växelkursen att vara säker på att du får det aktuella bytesvärde minus eventuella avgifter.

hotell

Ett annat alternativ för att omvandla utländska pengar i dollar besöker hotell belägna i högtrafikturistområden. Kontakta concierge på hotellet för att se vilka valutor accepteras och vilka avgifter. Hotell kan vanligtvis acceptera valutorna i de länder hårdast representeras av turister från dessa länder. Till exempel, hotell i Hawaii konvertera yen och euro oftast på grund av det stora antalet japanska och europeiska turister som besöker. Men de flesta stora hotellkedjor har sina egna konton med ett utbyte expert som Thomas Cook att konvertera alla valutor begärt.


  

Kommentar