Mohawk stilar för svarta kvinnor

October 24

Mohawk stilar för svarta kvinnor


Mohawk stil kan vara kort på hår, men absolut inte kort på stil. Denna edgy look är en rolig och elegant twist på en kort frisyr som översätter bra för kvinnor. Afroamerikanska kvinnor kommer att finna detta utseende som ett bra alternativ att ta itu med långt hår och eventuella förlängningar och väver. Svarta kvinnor har den extra fördelen av att ha mer strukturerat hår, som med tillsats av stylingprodukter, kan bidra till att uppnå den perfekta modern Mohawk stil.

Rakad Sides Mohawk

En dramatisk, men utan problem version av Mohawk innebär att du raka sidorna av håret och lämnar en remsa av hår i mitten av huvudet. Längden på remsa av hår kan variera från super korta till långa och taggiga baserat på dina inställningar. Detta ser fungerar bra för kvinnor med svåra att hantera hår som är bäst när beskärs tätt intill huvudet. Även denna look är otroligt låga underhållskostnader, är det en dramatisk och drastisk nedskärning, och det är viktigt att du har åtagit sig att förändringen och säker på att dina ansiktsdrag är starka nog att stå ensam utan mycket hår. BecomeGorgeous.com, en skönhet webbplats, varnar också att du kommer att behöva hålla regelbunden trim och nedskärningar för att hålla din "hök ser formad.

taggig Mohawk

En vass alternativ till kortklippta Mohawk är en taggig Mohawk, vilket uppnås genom att trimma håret något kortare på sidorna och lämnar längre, stripig sektioner på toppen av huvudet. Med hjälp av produkten, såsom en gel eller en mousse, kommer att vara integrerad i styling denna look eftersom du har en stor frihet att ordna din Mohawk för att passa din smak. Lägga till en färg genom en fullständig färgämne jobb eller höjdpunkter kommer att hjälpa lägga dimension och struktur till din look.

Lång Mohawk med flätor

Om du inte är riktigt redo att åta sig att rakning en del av håret eller skära dina lås riktigt kort, kan du alltid skapa en Mohawk med ditt befintliga hår. Denna look är bäst genom flätning eller sätta rastaflätor börjar vid basen av huvudet och arbetar mot toppen på varje sida (vända huvudet upp och ned under flätningen att göra det lättare). Slutresultatet är löst hår i slutet av alla flätor som kommer att stå rakt upp i form av en Mohawk. YourHair-Styles.com indikerar att höjden, volym och konsistens av Mohawk kommer att variera beroende på håret, så det här är ett unikt utseende som kommer att vara annorlunda på alla.


  

Kommentar