Hur man kan bli av med mörka ringar under ögonen

May 31

Hur man kan bli av med mörka ringar under ögonen


Det är ganska enkelt att lära sig att bli av med mörka ringar under ögonen. Du kan använda mat för att ge dina ögon en ung och frisk utseende. Sätt ihop de rätta blandningar och du kan bli av med mörka ringar.

Instruktioner

1 Gör en topikal behandling med naturläkemedel. Kombinera tomat och citronsaft tillsammans. Doppa en bomullstuss i blandningen och försiktigt badda det under ögonen. Gör detta två gånger om dagen för att gradvis tona mörka ringar. Ett annat hem avhjälpa du kan prova är att placera används te påsar under ögonen. Detta kommer att bidra till att minska uppkomsten av mörka ringar och det kommer att lugna dina ögon.

2 Placera något kallt på toppen av dina ögon. Detta kommer att hjälpa till att lindra svullnader och lugna dina ögon. Du kan använda skivor av potatis eller gurka. Ligg ner och låta dem stanna på dina ögon i ca 15 minuter. Du kan få samma fördelar genom att plaska ögonen med kallt vatten eller genom att sätta en kall sked mot dem. Kylan kommer att bidra till att förhindra rynkor och mörka ringar.

3 Detta är hur man kan bli av mörka ringar under ögonen genom kosten. Ät frukt och grönsaker som innehåller betakaroten, som är bra för ögonen. Detta inkluderar, spenat, morötter, papaya och mango. Förhindra mörka ringar från insidan och ut genom att dricka en kombination dryck gjord av citronsaft, salt, tomatjuice, och myntablad.

4 få tillräckligt med sömn. Detta kan förhindra uppkomsten av mörka ringar, svullnader och hängande. Det kommer också att hålla ditt blod cirkulerar, vilket kommer att bidra till att ge dig en ny faced utseende. Sov med huvudet höjde bara lite. Om du sover med huvudet nedåt, kan dina vätskor lösa runt ögonen och orsaka svullnader.

5 Gnugga inte ögonen. Detta kan bryta blodkärlen under ögonen. Trasiga blodkärl kan blåmärken och orsaka mörka ringar visas.

6 Använd solglasögon när du är ute i solen. Detta kommer att skydda området runt ögonen från missfärgning och skydda dem från solens skadliga strålar.


  

Kommentar