Hur man klär sig för en New England sommar

August 18

Hur man klär sig för en New England sommar


Ställ en ny Engla hur vädret är och svaret blir: "Vänta en minut och jag ska säga dig." Sommar i New England kan variera från varmt / fuktigt för att kyla / fuktig och var som helst från 60-100 grader. Här är några förslag på hur man klär sig för en New England sommar.

Instruktioner

1 Hur man klär sig för en New England sommar


Är du på semester nära havet? Plan på att ta en lätt windbreaker eller jacka, bomull tröja, jeans, Capris, gymnastikskor eller båt skor, shorts, t-shirts, badkläder och sandaler. Försök att hitta sandaler som kan få våt såsom Tevas eller LL Bean Maine Isle flip-flops. Capris bör vara lätt och bekväm för promenader längs stranden. En bomullströja är bra för de svala nätter eller regniga dagar. Tänk lager när du reser New England kusten.

2 Hur man klär sig för en New England sommar


Är du på semester i fjällen? Egentligen, när du går inlandet, temperaturer är högre särskilt juli och augusti när temps kan nå 100 grader. Nätter, dock kan sjunka till 60 eller mindre. Packa kängor, strumpor, last jeans eller shorts om du planerar att klättra berg. New England har fina vandringsleder. Glöm inte t-shirts och sandaler som kan hantera grusvägar och ojämn terräng. Ta en munkjacka för kalla nätter och hålla myggen borta.

3 Hur man klär sig för en New England sommar


Vill du semester i närheten av en gård? New England är känt för gårdar och vackra fält, men luftkonditionering är gles. Om du bor på ett Bed 'n Breakfast är, kan du bara ha en fläkt. Packa lätt pyjamas. För regniga dagar, packa ljus jackor och lätta jeans. För varma dagar, shorts och t-shirts eller korta T-shirts. Ta en ljus tröja för svala kvällar och badkläder för sjöar och pooler.

Tips

  • Bug repellerande om rubrik för kullarna och bergen. Några buggar längs kusten men vara beredd.
  • Solkräm. New England får inte vara Syd, men du kan fortfarande bränna särskilt vid havet.
  • Solglasögon.
  • hattar
  • Ledig klädsel. Om du planerar en särskild utekväll, begränsar dressat kläder.

  

Kommentar