Hur gång en häst

July 5

Hur gång en häst


Hästar har fyra naturliga gångarter: skritt, trav, galopp och galopp. Men vissa hästar föds för att utföra andra gångarter, som tillsammans kallas "ambling" gångarter. Medan de ofta kommer naturligtvis en häst som är uppfödda för det, behöver en häst fortfarande utbildning för att utföra dem på kommando. Hästar som kan utföra dessa gångarter kallas "gaited" och utbildningen är ofta kallad "Gaiting." Det bästa sättet att gångstil en häst är genom att ange den gångart från en uppsamlad promenad.

Instruktioner

1 Få din häst i form. Innan du kan arbeta på Gaiting, har din häst att vara smidig, flexibel och i form. Utfall din häst varje dag för att påverka det. När man rider, arbeta på böjning övningar såsom små cirklar och vävning hinderbanor för att göra din häst mer smidig och flexibel.

2 Börja med att fråga din häst att gå. Din slutliga målet är att "gå" hästen i gång. Gå din häst så snabbt och aktivt som möjligt utan att låta det gå upp i en trav. Använd dina ben och bäcken för att bibehålla den framåtgående rörelsen. Rock bäckenet med hästens rörelser, uppmuntra den att gå mer aktivt.

3 Practice upprätthålla en aktiv promenad. Du kanske vill använda en impuls hjälpmedel, såsom ljus sporrar eller en gröda. Slå inte din häst; bara peka på den lätt på axeln eller flankerna för att uppmuntra en mer aktiv promenad. Många hästar vilja påskynda för bara några steg, sedan tillbaka till en långsammare takt. Du bör föregripa detta och uppmana hästen innan den har en chans att sakta ner.

4 Få hästen samlas. Detta innebär att dess tyngdpunkt bör förskjutas bakåt. Ett sätt att samla in din häst är att stoppa, med du flytta din vikt bakåt i sadeln och tillämpa ben hjälpmedel samtidigt. Sätta press på tyglarna, hålla händerna låg. Detta bör bidra till att den hästens vikt på sina bakben.

5 Fortsätt att be om mer insamling och hastighet. Använd halv-halt för att begära större impuls och insamling. Du kan utföra en halv-stopp genom att be hästen att stoppa, då snurr den översända minut börjar svara på dina signaler. Snart ska din häst röra sig naturligt i gång det var föds upp för.

6 Se till att din häst fungerar rätt gångart. Om du har tillgång till en arena med en spegel, använd den. Om inte, titta på din hästens huvud och hals. Det bör fortsätta röra sig i stadig upp-och-ned på promenad, inte back-och-tillbaka rörelse som innebär att han är pacing.

Tips

  • Försök inte att träna en häst till gångstil om det inte var föds upp för det; Gaiting kommer inte naturligt och du kan sluta anstränga din häst.

  

Kommentar