Var man får tag Sniglar för Escargot

June 16

Var man får tag Sniglar för Escargot


Ätbara sniglar, även känd som escargot, är en vanlig mat delikatess i hela världen, men de är mest populära i Frankrike. Enligt den levande världen av blötdjur hemsida, 40.000 ton sniglar ätit i Frankrike per år. Ätbara sniglar produceras i hela världen, kommer i många varianter. Några av de vanligaste sorterna är Helix aspersa, Cepaea nemoralis, fläckig vinbergssnäcka och Achatina achatina.

medelhavs

Helix aspersa olika snigel, också känd som 'petit gris "eller små grå snigel, är vanligt förekommande vid stranden av Medelhavet och längs Spaniens kust och Frankrike. Skalet av en fullvuxen kan växa upp till mellan 1,2 och 1,6 inches och kan hittas i skogen, fält, sanddyner och trädgårdar.

Centraleuropa

Den Cepaea nemoralis olika snigel, även känd som trä snigel, har sitt ursprung i Centraleuropa. Men på grund av omfattande odlingsmetoder under olika delar av världen, det är nu vanligt förekommande i ett antal stater, inklusive Massachusetts, Kalifornien och Tennessee. Skalet av en fullvuxen kan bli upp till en tum och kan hittas i en mängd olika platser från skogen till sanddynerna.

brittiska öarna

Den fläckig vinbergssnäcka, även känd som den gemensamma snigel, är vanligt förekommande i överflöd inom de brittiska öarna. Denna mångfald av snigel kan lätt odlas på grund av dess låga krav konsumtion och förmåga att leva i en mängd olika miljöförhållanden.

afrika

Den Achatina achatina är en mängd jätte snigel som finns i Afrika. Den har sitt ursprung söder om Sahara i Afrika. Snigeln är kapabel av att växa upp till en fot lång. På grund av dess uppenbara skalfördelar, är det vanligen uppvuxna med andra snigel sorter för att förbättra mängden ätbart kött på snigeln.


  

Kommentar