Hur Practice Klippa håret

March 27

Alla behöver en frisyr eller trimma från tid till att upprätthålla en välskött och välvårdade utseende. Att lära sig att klippa håret för dig eller för andra blir andra natur om man tränar och stärka håret skär färdigheter.

Instruktioner

1 Lär dig grunderna och avancerade tekniker för hår skär från en expert i kosmetika på en lokal skönhet skolan eller community college. Dessa klasser lär dig teorin om klippning, det rätta sättet att använda utrustning och hur man ska värdera en kunds frisyr behov.

2 Bekanta dig med hur man håller sax och kam när klippa håret. Ta bort tummen från saxen så att du kan använda kammen under snittet och passerar kammen från ena sidan till den andra är alla färdigheter du behöver för att bemästra. En annan skicklighet att praktiken inkluderar även hålla håret mellan fingrarna samtidigt minska de hårtopparna och hålla saxen.

3 Identifiera och utföra de två huvudtyper av hårklippning - bob och lager - separat eller i kombination. Använd olika typer av skärverktyg, skära sax, gallring saxar, rakhyvlar och klipp tills du är mycket bekväma med syftet med varje.

4 Använd en praxis skyltdocka först att testa olika stilar och typer av nedskärningar. Praxis skyltdockor finns till salu på eBay (se Resurser nedan). När du vinna förtroende i håret skära färdigheter, leta efter kunder att öva på i vardagen, kyrkomedlemmar, släktingar och vänner är alla möjligheter. Vänd dig till populära styling tidskrifter och böcker för aktuella stilar för att öva.


  

Kommentar