Fallskärmshoppning i Belen, New Mexico

February 24

Fallskärmshoppning i Belen, New Mexico


Längs Highway 25, en grönskande band av konstgjord grön snedstreck skarp, yta-of-the-moon terrängen i amerikansouthwesten från Albuquerque till den mexikanska gränsen. Parallellt med att de incongruously grönskande östra sluttningarna av East Berg beskriver en perfekt regnskugga när de ses ovanifrån. Effekten är arrestera. Om du vill se det själv, inte försöka att kika från fönstret på ett plan - huvud till Belen, där du kan hoppa ut över landskapet och dricka i vyn på väg ned.

Plats

Skydive New Mexico är en liten droppe zon, kärleksfullt drivs av en förening i sportfallskärmshoppare. Deras anläggningen är belägen i en hangar på Belen Alexander Airport, ungefär en halv timme söder om Albuquerque. Ökenlandskapet ger mer än intressanta synpunkter: eftersom terrängen är vidöppen och flygplatsen är tyst, fallskärmshoppare har tillgång till två rymliga landningsområden som säkert rymma mindre än exakt landningar.

faciliteter

Erfarna fallskärmshoppare kan hyra eller köpa från på plats växel butik. Släppzonen erbjuder också en on-DZ matsal, rigg tjänster, en förpacknings område avskärmad från svidande ökensolen, coaching, last organisering och packning. Resenärer är välkomna till lägret över natten på släppområdet egendom, om inga RV uppkopplingar finns.

Flygplan

Skydive New Mexico lilla flotta ingår två Super Cessna 182 flygplan. Även små flygplan, har Cessna modifierats med större motorer och utökade vingspetsar att nå höjden på rekordtid - drygt 20 minuter. I en "normal" Cessna, som kan rida ta mer än en halvtimme.

Instruktion

Naturligtvis Skydive New Mexico erbjuder tandem åkattraktioner för spänningen asylsökande som inte vill driva sin egen fallskärm. För studenter som föredrar att göra det ensam, tåg släppzonen nybörjare att hoppa solo med hjälp av instruktör-Assisted distributionsmetod. IAD eleverna bära sina egna fallskärmssystem och utföra en säker solo skydive med hjälp av en beräknad instruktör. Bortom första hoppet, kan eleverna i Belen slutföra en multi-hopp för att tjäna sitt solo "A" licens genom USA Parachute Association.

överväganden

Eftersom det är högst upp i höga höjder i hög öknen - flygfältet sitter på 5200 fot över havsytan - Skydive New Mexico kategoriseras som en hög höjd släppområdet. När luften är tunnare - som det är på denna höjd - fallskärmar gå snabbare. Erfarna hoppare som besöker Belen från lägre höjd släppområden måste vara medvetna om att deras landningar kommer att vara snabbare än de är vana vid.


  

Kommentar