Typer av vatten Turtles

March 8

Sköldpaddor är en välbekant husdjur i många hushåll. Populärt med både barn och vuxna, dessa reptiler omfattar många olika livsmiljöer i många olika delar av världen. Bland de vanligaste, men är vattenlevande sköldpaddor. Det finns många olika typer av vattenlevande sköldpaddor.

Grunderna

I sköldpaddan världen finns två dominerande typer som många människor känner igen. Det finns landsköldpaddor, som dossköldpaddor eller sköldpaddor, och sedan finns det vatten, eller vatten sköldpaddor. Skillnaden är ganska uppenbart: landsköldpaddor är torrare, med längre ben och högre skal, vilket gör dem bättre rustade för att gå igenom över torra land. Vatten sköldpaddor är naturliga simmare, som tillbringar större delen av sitt liv i vattenmiljöer, vilket gör enstaka plundringståg på marken för att sola eller jaga efter mat. Även om deras mekaniker och miljöer är liknande, det finns många olika typer av populära vattensköldpaddor.

Målade sköldpaddor

Inte bara är de bland de mest populära sällskapsdjur sköldpaddor i världen, de är också mycket vacker. Med strimmor som sträcker sig från rött, gult till och med persika beroende på art, har dessa sköldpaddor gjort sin väg in i hem över hela landet. Med sina skal växer ungefär 8 inches i genomsnitt, de är tillräckligt stora och kräver ett akvarium på minst 30 liter och är mycket ofta i trädgårdsdammar. Allätare av naturen, de har en diet av maskar, fisk och enstaka sallad. Det finns fyra arter av målade sköldpaddor, som alla är gemensamma för djuraffärer: Det västra, östra, Midland och Southern målade sköldpaddor.

Rödörad Sliders

En annan mycket vanlig, mycket populärt sköldpadda är röda gå i ax glidare, som återfinns alla i hela USA, från Virginia till Florida, för att jämna delar av Mellanvästern. De är mycket lika i storlek till målade sköldpaddor, och, vid första anblicken, kan deras färgsättningar vara likartade. Röd-öronsnäckorna kan vara grå eller grön, och har enstaka gula fläckar. Generellt finns det gula ränder går ner sina ben och den sida av dess huvud. En egenskap som är universell för alla röda öron är, naturligtvis, deras öron. Det finns distinkta röda markeringarna på båda sidor av huvudet, kör ner från deras ögon, vilket ger sköldpaddorna deras unika namn.

Sida-halsad sköldpaddor

Afrikanska sidan halsade sköldpaddor är något mindre vanligt än röda öron eller målade sköldpaddor. De är kända för sin särpräglade platta näsor och längre hals än andra sköldpaddor. Deras färg är mycket blander än andra sköldpaddor, och de är oftast bara finns i mörka svarta eller mörka nyanser av grått. De, liksom de tidigare nämnda sköldpaddor, är allätare och kommer gärna emot fisk, maskar, syrsor och växtmaterial. Ur personlighet synvinkel, de är i allmänhet skyggare än många andra vanliga husdjur arter, och acklimatisering kan ta längre tid.

Mjukt skal sköldpaddor

Spiny mjukskaliga sköldpaddor är en säregen art och lätt bland de mest fysiskt unik i alla sköldpaddor. Deras skal är relativt platt och tunn, att tillåta djuren att gräva i sand i botten av floder och strömmar. Deras huvuden är också unik genom att de är runda med en spetsig, konisk, grisliknande näsa. Nästan alla mjuka skal kommer i en oliv färg och deras söta utseende motsäger deras eventuella angrepp. Även otroligt intressant att titta på, mjuka skal är inte förtjust i hanteras och tillbringar större delen av sin tid begravdes i sand eller grus. De är också köttätare och kommer inte lätt att acceptera växtmaterial.


  

Kommentar