Hur Jämför Princess Ships

March 7

Hur Jämför Princess Ships


Princess Cruises erbjuder turister allt som behövs finns på ett fartyg. Semesterfirare kan njuta av många fritidsaktiviteter, inklusive njuta av poolen, vattenrutschbana, basketplaner och löparbana. Varje kryssningsfartyg erbjuder unika restauranger och nöjesliv som erbjuder något för alla. Det finns många saker att faktor vid beslut om vilka Princess kryssningsfartyg är det bästa valet för din semester.

Datum och destinationer

Det är viktigt att veta exakt datum för en semester eller en uppskattning, eftersom vissa Princess Kryssningsfartyg har utvalda datum där de seglar. När ett datum är känt, se upp varje fartyg och ta reda på vilka som erbjuder kryssning semester under den önskade tiden. Detta bidrar till att eliminera vissa fartyg från den slutliga jämförelsen när beslut fattas om kryssningen.

Några av de Princess fartyg reser till ett begränsat antal platser, var och en med sina egna resvägar. Gör en lista över platser som du vill se på din kryssning och jämför varje fartygets rutt, destinationer och hamnar i samtal.

För styrelsearbetet

Det finns många saker att göra medan till sjöss och veta vad du vill göra kan hjälpa vid beslut om vilka fartyg att segla på. Gör en lista över vad som är viktigt, såsom pooler, sportaktiviteter, spel, sociala sammankomster och spa. De flesta av de Princess kryssningsfartyg erbjuder samma verksamhet, men det finns några små skillnader som kan innebära en hel del när plocka ett fartyg.

Glöm inte att be dina barn vad de vill göra. Vissa barn tycker bara utforska kryssningsfartyg på egen hand medan andra kan gillar tanken på mer organiserade barnaktiviteter eller ens en barnklubb. Glöm inte att få deras synpunkter, eftersom varje fartyg erbjuder en annan strategi när det gäller små resenärer.

matställen

Det är viktigt att veta om ett fartyg har come-and-go matsal, formella sittplatser gånger och klädkoder. Försök att bestämma vilken typ av restauranger du letar efter och gör en lista över alla restauranger, sittplatser gånger och klädkoder som krävs för varje fartyg.

Ebarkation Port

Där du är levande också kan vara en faktor i där du går ombord på din kryssning. Några saker att tänka på är placeringen av hamnen och om det finns ett behov av att flyga dit eller kan det lätt köras till. Detta är viktigt eftersom kostnaden för en flygning och transport från flygplatsen måste alla räknas in i din semester budget.


  

Kommentar