Hur Groom Sisterlocks

August 30

Så, har du tagit steget och valt Sisterlocks. Du har tröttnat på att behandla håret med kemikalier och värme och bestämde sig för att prova en mer naturlig stil. Förutom att vara en vacker och unik frisyr val, Sisterlocks är lättskött och kan ordnas i så många stilar som du kan tänka dig.

Instruktioner

1 Band och fläta dina Sisterlocks innan schamponering håret. Använd hår band eller flätor att gruppera klasar av lås tillsammans för att undvika att alla dina lås trassla ihop. Använd en växtbaserade schampo för att försiktigt schamponera lås.

2 Spritz dina lås med vatten. Detta kommer att ludd till ytan så att du kan ta bort det och även hjälpa "låsa" ditt lås och hålla dem från att reda ut.

3 Använd hårbotten oljor för att lägga glans till dina lås, dödar bakterier och lugna en kliande hårbotten. Rosmarin, salvia, jojoba och mandel är några av de mest populära oljor.

4 Boka tid med din stylist för att ha dina Sisterlocks efterdras ibland.

5 Style dina Sisterlocks hur du gillar. Curl, twist, stift eller bära rakt finns det inga gränser för hur du kan ordna dina lås.

Tips

  • Tryck på vattnet ur dina lås efter noggrant schamponering och skölja håret. Var mycket försiktig.
  • Använd aldrig en locktång på dina Sisterlocks. Uppvärmda strykjärn kan permanent räta eller trycka på Sisterlocks.
  • Undvik att använda pomades, hår fett, vaselin eller andra petroleumbaserade preparat hår på din låsta hår. Dessa kan vara mycket svårt att tvätta bort.

  

Kommentar