Hur kan man förhindra stöld av en elektrisk skoter

February 24

Om du bor i en tätort, elektriska skotrar ger en effektiv och tillförlitlig transportmedel. De är mindre skrymmande och besvärliga än en motorcykel, men inte lika tröttsamt att cykla runt en stad. Men eftersom de är lätta och portabla de är också frestande mål för tjuvar. Elektrisk skoter stöld har ökat populariteten av elektriska skotrar har ökat. Om du funderar på att köpa en elektrisk skoter, finns det några sunt förnuft säkerhet tips att tänka på. Det bästa sättet att skydda din elektriska scooter är att alltid vara flitig. Bli inte lata eller ta din elektriska scooter säkerhet för givet.

Instruktioner

1 Parkera skotern på ett säkert och synligt område. Tjuvar och vandaler är mindre frestad att mixtra med en elektrisk skoter i en mycket trafikerad plats.

2 Ändra din skoter plats. Låt inte den elektriska scooter användas under en längre tid. Skotrar som sitter på ett ställe i timmar - särskilt under natten - löper större risk att bli lurade.

3 Placera scootern på ett säkert inomhus plats när du är hemma. Förvara scooter inuti inne i ditt hus, lägenhet eller garage.

4 Köp en skoter lock. Do stoltsera inte scootern offentligt. En skoter som döljs av ett lock förhindrar potentiella tjuvar från att veta vad är under. De kan anse det inte värt sin tid att bråka med.

5 Säkra din elektriska scooter med en låsmekanism. En mängd olika lås finns för elektriska skotrar. Lås alltid scootern till ett fast föremål med en tunga lock eller en sex- till 10-tums armerad kabel. Andra lås finns såsom en främre broms lås som förhindrar att framhjulet från att röra sig, eller ett grepp som låser gasreglaget på plats.

6 Skydda elektriska skoter med ett larmsystem. Investera i ett larmsystem om du kör en dyr skoter och bor i ett högrisk tätort. Olika larm system finns tillgängliga för skotrar, t.ex. gorilla Larmsystem. Gorilla Systemet aktiveras när skotern lutas. Scorpio-systemet drivs av en fjärrenhet, som gör det möjligt att stänga av motorn om någon stjäl din skoter.


  

Kommentar