Seaside, Oregon Front Hotels

November 8

Seaside, Oregon Front Hotels


Medan många aktiviteter i Seaside, Oregon, är centrerade på havet, kan du hitta massor av andra sätt att hålla upptagen och fylla din semester dagar i området som inte är direkt kopplade till vattnet. butiker och affärer specialitet kantar Seaside gator, där invånare och gäster kan mingla när man köper varor från lokala leverantörer. Köket alternativ sträcker sig från mer barnvänliga livsmedel platser till restauranger anläggningar exklusiva. Om du planerar en resa till Seaside, Oregon, flera havet hotell finns att välja mellan.

Best Western Ocean View Resort

Best Western Ocean View Resort är ett 107-rums hotell som lever upp till sitt namn genom att ge havsutsikt från nästan alla rum. Nyrenoverat under 2008, erbjuder hotellet direkt tillgång till stranden, privat täckt balkonger och jet badkar. Rummen är utrustade med en mikrovågsugn och mini-kylskåp i varje rum. Gäst rum alternativ sträcker sig från havet främre rum och sviter till rum och sviter med havsutsikt. Hotellet ligger inom 5 miles från Lewis och Clark Historical Parks och Seaside Convention Center. Särskilda erbjudanden för en vistelse på hotellet inkluderar husdjursvänlig paket, bed and breakfast paket, bröllopspaket och romantiska getaway paket.

Best Western Ocean View Resort
414 North Prom
Seaside, OR 97138
503-738-3334
oceanviewresort.com

Shilo Inn Suites Hotel

Shilo Inn Suites Hotel i Oceanside, Oregon, sitter direkt på stranden. Det är ett familjevänligt hotell, så barn under 12 år alltid gratis i sällskap med en vuxen. På hotellet finns en kostnadsfri flygplatstransfer, 24-timmars lobbyn kaffe, tvättmöjligheter, en utomhuspool, gym, bastu och en hotellets restaurang. Rum alternativ sträcker sig från en dubbel drottning säng eller Executive suite till en enda drottning sovloft.

Shilo Inn Suites Hotel
30 North Prom
Seaside, OR 97138
503-738-9571
shiloinns.com

Edgewater Inn

Lindome Inn erbjuder havet boende på en något mer intim nivå med sin 15-rums anläggning. Beroende på boende du väljer, sover varje rum upp till två eller fyra personer. Rummen är utrustade med ett fullt utrustat kök, gas spis, en två personer jacuzzi och privata balkonger som vetter mot havet. Stugorna är också tillgängliga som har ett sovrum som är separat från vardagsrummet.

Edgewater Inn
341 South Prom
Seaside, OR 97351
866-783-3784
503-738-4142
edgewaterinnontheprom.com


  

Kommentar