Poconos weekendresor

November 15

Poconos weekendresor


Njut av en weekend getaway i Pennsylvania Pocono Mountains. Det finns många aktiviteter för både par och familjer som söker en snabb, rolig semester. Både sommar och vinter säsonger erbjuder massor av aktiviteter och äventyr som fiske, ridning, golf, segling, vandring, forsränning, cykling, skidåkning, pulka, snowboard, och snöskoter. Det finns också många olika ställen att bo beroende på din semester behöver, såsom orter, hotell, bed and breakfast, eller till och med campingplatser.

Poconos Family Resorts

Skytop Lodge är känt för sina familjesemestrar och semester. Föräldrar kan njuta av en helg för att spela golf, flugfiske eller ett fullständigt spa, medan barnen kan njuta av aktiviteter i vården av hotellanställda.

Skytop Lodge
rutt 390
Skytop, PA 18357
570-595-7401
skytop.com

Romantik i Poconos

Par kan njuta av en romantisk weekend getaway på en allomfattande par-endast resorts. Cove Haven erbjuder en romantisk fem-rätters middag och en cocktaillounge, massage, spa, underhållning och aktiviteter, samt en utomhussporter palats för tennis, badminton, minigolf och skridskoåkning. Du kan också motorbåt, paddleboat eller vattenskidor i hamnen.

Cove Haven
194 Lakeview Drive
Lakeville, PA 18438
570-226-4506
covepoconoresorts.com

Camping

Poconos weekendresor

Packa tält och campa i Poconos.

I stället för att bo på hotell eller resort för helgen, njuta av en trädbevuxen campingplats med cykling och forsränning på äventyr Camping vid Whitewater Challenger. Adventure Campground på Whitewater Challengers har också förläggningar om du inte vill använda ett tält tillsammans med en beachvolleyboll och basket område. Det finns också områden för fiske, ridning och simning. Campingplatser är öppen från april till oktober och är en familjevänlig camping.

Adventure Center på Whitewater Challengers
PO Box 8
White Haven, PA 18661
800-443 flotte
whitewaterchallengers.com

Bed & breakfast-

Om du letar efter en helg på en säng och frukost i Poconos är Rendon House en 1827 Italianate viktorianska hem ligger i det historiska Jim Thorpe. Du kan vakna upp till en tre-rätters hemlagad frukost med kaffe eller te. Sedan kan du njuta av helgen kommer att museer, butiker och restauranger. Om du vill ha äventyr, det finns forsränning, segling eller vandring samt en strand på Mauch Chunk Lake Park för avkoppling.

Rendon House
80 Broadway
Jim Thorpe, PA 18229
570-325-5515
rendonhouse.com


  

Kommentar