Advantage Anvisningar för katter än 9 pounds

December 1

Advantage Anvisningar för katter än 9 pounds


Fördel Flea Control av Pet Nutrition produkter är utformade för att stoppas loppor från att bita din katt i tre till fem minuter. Efter 12 timmars applicering, 98-100 procent av loppor skulle dödas, säger tillverkaren. Behandlingen är vattenfast och varar ungefär fyra veckor. När du köper produkten, är det säljs av kattens vikt. Ju större katt, ju större dos. Om du har en katt över 9 pounds, köpa Advantage Flea Control för katter över 9 pounds.

Instruktioner

1 Ta applikatorn ur förpackningen. Applikatorn kommer i ett foliepaket. Riva förpackningen öppen upptill och kassera folien.

2 Bryt applikatorspetsen. Det kan klippt bort med sax eller helt enkelt brytas av för hand. Se till att hålla applikatorspetsen upprätt så att innehållet inte kan läcka ut.

3 Placera applikatorspetsen mellan skulderbladen på katten. Tryck på applikatorn så att det är genom pälsen och vilar mot huden på katten.

4 Kläm applikatorn tills allt innehåll har kommit ut. Innehållet bör tillämpas i en enda fläck. Dra inte eller sprida innehållet i applikatorspetsen.


  

Kommentar