De bästa ryska restauranger i Queens

June 15

De bästa ryska restauranger i Queens


New York är en av de kulinariska huvudstäder i världen. Här finns etnisk mat från Asien till Latinamerika till Europa. Ryska restauranger är få, men det finns restauranger som serverar rysk mat. De flesta av dem är i Manhattan, men två linje Queens Boulevard i Flushing. Flushing är en stadsdel i stadsdelen Queens. Dessutom finns det en uppskattad rysk restaurang på Manhattan.

Emerald Restaurant

Öppnade 1999, är detta en formell restaurang med vita dukar och färska blommor. Menyn är traditionella ryska, med många fiskrätter som rökt smör fisk, havskatt, och röd kaviar. Förrätter inkluderar "Lyulya kebab" (marken lamm) och nötkött Stroganoff (med nötkött, champinjoner, grädde, lök).

Emerald Restaurant

97-04 Queens Blvd.

Rego Park, NY 11374,

718-275-2045

emerald-restaurant.com

Sveta hus

Denna restaurang har en elegant men mysig hemtrevlig miljö, med gul-målade väggar, ljuskronor och gammaldags speglar. Menyn är ren och klassisk rysk, med rätter som rökt fisk sortiment, kokt tunga och crepes med kaviar. Skölja ner med en importerad vodka.

Sveta hus

9260 Queens Blvd,

Flushing, NY 11374

718-899-1405

svetashouse.com

Den ryska Tea Room

Den mest högt rankade rysk restaurang i staden, men är inte i Queens. Det är på Manhattan. New York Times skriver att deras kock, Gary Robins, är "allvarligt begåvad." Menyn innehåller objekt som bovete blini och nötkött stroganoff och kyckling Kiev. För dessert prova kärnPannacotta med lingon och hasselnötter. Inredningen är nyckfull, med juvelfärgade gardiner och sittplatser och glasskulpturer.

Den ryska Tea Room

150 West 57th Street,

New York, NY 10019

212-581-7100

russiantearoomnyc.com


  

Kommentar