Lätt och roliga frisyrer för kort hår

June 29

Lätt och roliga frisyrer för kort hår


Kort hår är en ikonisk frisyr som blev känd för kvinnor med kändisar som Twiggy, Audrey Hepburn, Linda Evangelista och Victoria Beckham. Långt hår kan porträtteras som kvinnlig och sexig, men kort hår uppfattas på samma sätt. Kvinnor kan leka med enkla och roliga korta frisyrer precis på samma sätt som med längre hår.

Elegant

Kort hår, om en mycket kort pixie cut eller en bob, kan jämnas ner och rätas för en snygg och sexig stil. Håret ska tvättas, och sedan en fön bör användas i samband med en utjämning grädde eller serum för att förhindra lös, avslutar flygigt. Avsluta håret med en glans serum och hårspray för att hålla denna enkla och roliga stil varar så länge som möjligt.

Rufsig

Kort hår kan ha samma just got-out-of-säng ser att på medellång och lång längd hår kan ha. Det finns flera sätt att uppnå detta lätt och rolig look. Ett alternativ är att låta håret otvättade, som arbetar med smutsigt hår är lättare för vågigt och strukturerad styling. Placera en kvarts storlek delen av hårgelé, mousse, gjutning grädde, styling pasta eller hår vax i handen. Ta stylingprodukt, och badda den i hela håret för att fördela. Använd sedan fingrarna och rufsa håret genom att vrida och fluffa håret för att skapa vågor och en rufsig look. Avsluta med en lätt spray av hårspray.

taggiga

Mycket kort hår kan titulera för en dramatisk och hip effekt genom att skapa en spetsiga frisyr. Med hjälp av en stark-håll gel, gjutning mus eller styling grädde, distribuera hår produkt i hela håret och dra i håret uppåt. Arbeta på mycket små avsnitt åt gången, och fortsätta att använda ytterligare stylingprodukter vid behov. Avsluta med en glans spray att slutföra denna enkla och rolig look.

accessorized

Kort hår kan prydas enkelt med roliga tillbehör såsom barrettes, band och pannband. Ytterligare håraccessoarer anpassade för kort hår inkluderar näsdukar och hattar.


  

Kommentar