Manuell Vs. Elektrisk citruspress

May 12

Manuell Vs. Elektrisk citruspress


Citruspressen är ett bra sätt att snabbt och effektivt extrahera vätska från citrusfrukter. Valet mellan att använda en manuell juicepress eller en elektrisk en är en fråga om personlig preferens å ena sidan, men kan också bero på hur många frukter som du vill juice och vilken typ av sanering som du vill engagera sig med.

manuella Juicer

En manuell citruspressen har några fördelar, en varelse kostnad. Dessa juicers kommer antingen som en kon eller som en hanteras enhet där du trycker saften från frukten. Var och en är mycket billigt, och kan oftast köpas nytt för mindre än $ 10. En manuell citruspressen är bra att ha runt om du bara ibland behöva använda en liten mängd av citrusjuice i din matlagning. Det är också mycket enkelt att rensa upp, och de flesta manuella juicers kan placeras i en diskmaskin.

elektriska Juicer

Det finns många olika modeller av elektriska citrus juicers. De enklare modellerna har en motoriserad kon som extraherar saften från en citrusfrukt halv, och kan hålla ett par koppar vätska i sina behållare. Andra elektriska juicers trycker vätskan från frukten. Vissa juicers kan också juice skalet på frukten, vilket skapar en krämigare juice och extraherar mer bittra delar av citrusfrukter.

Elektrisk Juicer Fördelar

Elektriska juicers är användbart om du vill juice mer än en frukt. En elektrisk juicepress eliminerar behovet för dig att hålla rotera en citrusfrukt runt könen eller upprepade gånger klämma en handhållen press, vilket kan spara dina händer och armar från att bli trött. Elektriska juicers kan också extrahera mer av saften från frukten, se till att du pressa nästan varenda droppe, vilket bidrar till att minska avfallet.

Elektrisk Juicer Nackdelar

Några av nackdelarna med elektriska juicers är att de har ett par olika delar till dem, och ta mer tid att städa upp. Elektriska juicers är också dyrare än manuella juicers, och kan kosta allt från $ 20 till $ 50 beroende på modell och funktioner i enheten. Vissa elektriska juicers har en svag motor, och kan inte juice frukt helt i jämförelse med andra modeller, eller till och med en manuell juicepress.


  

Kommentar