Hur man gör hemmagjord Doftande puder

December 21

Puder ger lugnande lättnad för hud som har irriterat av exponering för värme och fukt. Ett tunt lager av puder förhindrar också ytterligare skavning. Pulver bildar ett slags anti-friktionsbeläggning som gör att huden att gnida mot hud, kläder eller skor utan irritation. Många föredrar att undvika talk --- gjord av malda mineraler --- eftersom det inte är bra att andas. Arrowrot, majs eller risstärkelse är bra substitut för talk. De är gjorda av spannmål som har torkats och pulvriserad. Dessa steg kommer att visa dig hur man gör hemmagjord doftande damning pulver till en bråkdel av handelspriset.

Instruktioner

1 Börja med en ren skål. Du kan använda en blandning av de tre stärkelse, eller bara använda en sort. Med handskar på händerna, blanda pulver tillsammans i en bunke.

2 Använda eterisk olja av ditt val, lägga till droppvis och blanda genom pulvret. Använd dina händer och lyft pulvret upp långsamt och försiktigt tills doften blandas igenom. Du kommer att se små klumpar där stärkelsen är våt.

3 Använda en mjöl sil eller ett finmaskigt sil, sikta pulvret fram och tillbaka tills det inte finns fler klumpar.

4 Placera doftande pulver i behållare och njuta.

5 Du kan köpa varor, få fullständig recept och även hitta instruktionsfilmer på webbplatsen för Snowdrift Farms, som anges i
Medel.

Tips

  • Experiment med oljor: babyolja kommer att ge traditionell "babypuder" lukt till pulver. Lavendelolja är populärt, liksom vanilj och mintoljor.
  • Var noga med att inte lägga för mycket doft. Lite räcker långt.

  

Kommentar