Hur man sola utan en topp

February 8

Om du inte är ett fan av solbränna linjer runt din nacke eller rygg, kan du frestas att sola utan en topp. Överväga dessa tips, men för att säkerställa att praxis inte lämnar dig röd i ansiktet.

Instruktioner

1 Hitta en officiell topless beach om du vill sola offentligt. Se till att du är i den högra delen och om det finns vissa timmar där besökarna har rätt att kasta sina kläder så att du inte får ett brott för "blottande." Du kan också kontrollera en lista över de bästa topless stränder (se Resurser nedan).

2 Bedöma alla utgångspunkter om du vill gå topless i din egen bakgård. Du kanske inte inser att en granne kan se dig när du får en solbränna. Hitta en plats där du kan luta och vara ute i siktlinjen, även om det är längs sidan av huset i stället för vid poolen.

3 Välj en stil baddräkt som du kan halka på snabbt om du behöver klä sig i en hast. Du kan också lämna de bästa band som är anslutna så att du kan glida öglan över halsen i en nypa eller sola på en handduk som du kan dra runt själv på ett kick.

4 Be någon att slather sololja på alla de exponerade fläckar på ryggen som du inte kan nå. De områden som är känsliga för solbränna när du sola utan en topp kommer också att vara de som din bh skaver mot senare.


  

Kommentar