Leksaker ledarhundar

March 2

Alla hundar älskar att leka, och ledarhundar för blinda är inget undantag. Men valpar och hundar utses och utbildas som hjälpare djur måste ha leksaker som inte påskynda bytet enheten eller främjar destruktivt beteende. Under valp utbildning skede vissa typer av leksaker som rekommenderas av ledarhundar för blinda.

Tuggleksaker för valpar i utbildning

Ledarhundar är som alla andra hundar --- särskilt valpar --- när det gäller att tugga upp saker. Även i kenneln skede av utbildning, ge valpen med underhållande leksaker hela tiden. Vissa valpar kommer att dras mot den uppstoppade djur slags leksak, men se till att det inte finns några påsydda på knappögon eller andra delar som lätt kan lurade och sväljas av en ivrig valp. Rep leksaker och pipig leksaker utgöra en liknande risk, så att bara låta valp att spela med dem när du är närvarande.

Medelstora Nylabones och Kongs kan lämnas i kenneln när valpen är obevakad. Verkliga ben bör inte ges till en valp om de har steriliserats för att minska risken för bakterieinfektion. Kom ihåg att valpar kommer att få en ny uppsättning av kindtänderna på någonstans mellan 6 och 8 månader, och tugga kommer att intensifieras. Det är viktigt att ledarhundar i utbildning lär sig att bara tugga på bestämda leksaker.

Vuxen ledarhund leksaker

Det finns leksaker som godkänts av ledarhundar för blinda som är lämpliga för den vuxna ledarhund. Kongs finns i olika storlekar och kan vara fyllda med jordnötssmör eller andra godsaker. Svart Kongs är mer hållbara än röda, så ta hänsyn till tugga beteende enskilda djuret, och inte köpa en billigare knockoff produkt som bitar kan lossna i hundens mun. GoughNuts är stora, tuffa, donut-formade tuggleksaker som är flyt (bra för poolen eller bathtime), lätt kunna rengöras och har en rödfärgad center som indikerar när det är dags att kasta leksaken.

Leksaker Oacceptabla för ledarhundar

Bland de leksaker som anses vara oacceptabla för ledarhundar är ätbart såsom ben gjorda av majsstärkelse, råa eller rökt ben, rawhide chewies, ko eller gris hovar och grisöron. Bollar, pinnar, frisbees och hämtar leksaker lär beteende som inte anses lämpligt för ledarhundar och därför bör inte tillåtas. Dessutom, ledarhundar för blinda riktlinjer diktera att strumpor, skor, unge leksaker eller något som inte är exakt en hundleksak bör inte ges till djur som en leksak, eftersom det uppmuntrar till destruktivt beteende med bruksföremål.


  

Kommentar