Hur Jämför Airlines för Comfort

September 28

Hur Jämför Airlines för Comfort


Flygbolag tar ofta liknande priser för flyg till samma destination. Men de kan fortfarande skiljer sig i komfortnivåer. Jämföra dessa skillnader innan biljett kan hjälpa dig att hitta det bästa värdet för pengarna.

Bläddrings Seat Guru

Seat Guru innehåller sätes layouter för varje plan som används av nästan alla stora flygbolag. Inte bara är platser och bekvämligheter som toaletter och lounger kartlagt, men klicka på ett enskilt säte avslöjar sina mätningar samt dess fördelar och nackdelar.

Besök Airline Kvalitet

Flygbolaget kvalitet, en gratis hemsida som skapats av Skytrax flyglinjer granskar flygbolag, flygplatser och lounger. Även om de flesta av statistiken från Skytrax, många av recensionerna erbjuds av faktiska resenärer, som ger en en-till-tio rating för flygbolagen, och ge synpunkter på allt från tjänsten som sittplats reclines.

Ring en resebyrå

Ring din lokala resebyrå, som kan råda bygger på hennes egna erfarenheter, och kan också förlita sig på yttranden från sina kunder. Om du inte kan hitta en resebyrå, besöka American Society of Travel Agents, vilket gör sökningar efter postnummer.


  

Kommentar