Hur man bakar en kung hummer svans

August 17

Hur man bakar en kung hummer svans


När det gäller matlagning en kung hummer svans, kan du vara borta om hur man fyller denna uppgift. Men det finns många sätt att tillaga en kung hummer svans. Många människor inser inte att viktiga steg för att laga en svans inkluderar att veta hur man prep det och inte överkokning det. När du inte korrekt prep svansen, kommer du att ha en hårdare tid att ta bort mört kött. Kokning köttet kommer att få den att bli gummiartad. Med enkla kryddor, matlagning tekniker och lite förberedelser kan du ha en perfekt kokta kung hummer svans.

Instruktioner

ångkokning

1 Se till att din hummer svansen tinas helt. Ta ditt kök sax och plats i mitten av det övre skalet. Var noga med att bara klippa skalet och inte köttet. Skära ner till basen av svansen.

2 Ta varje sida av skalet och försiktigt dra skalet från köttet. Detta kommer att göra det möjligt för köttet att expandera när det tillagas. Dra inte köttet till fullo skalet.

3 Borsta hummer kött med några klar smör. Om du vill kan du lägga till lite salt, peppar, vitlökspulver och lite citronsaft.

4 Placera hummer i ett förberett bambu ångbåt. Om du inte har en bambu ångbåt tillgängliga för dig har en ytlig kastrull med kokande vatten och placera en ångande rack över den. Placera hummer på kuggstången och täck grytan med lock. Tillagningstiden beror på storleken på hummer svans. För en kung hummer svans, är storleken vanligen 12 till 14 uns, vilket innebär 25 till 30 minuter till ångande. När kokta, servera genast.

Bakning

5 Värm över till 450 F och börja att prep din hummer svans.

6 Se till att din hummer svans avfrostas. Vänd hummer svans över så benen utsätts för. Håll hummer svans i handen. Med ditt kök sax skära ner ena sidan av hummer svansen tills du når svansroten. Upprepa på andra sidan. Skär skalet över vid basen av svansen för att ta bort den. Ta bort membranet från köttet genom att skära bort den.

7 Baste svansen i ditt val av marinaden, vare sig det är just skirat smör eller en blandning av smält smör med paprika, salt, peppar och citronsaft.

8 Placera hummer svansen på en folieark och linda upp det tills det är helt tillsluten. Placera svansen på hyllan i det över och kocken. Det tar 30 minuter att laga en 12 oz. hummer svans och 35 för 14 oz. svans. Men eftersom tillagningstiden kan variera beroende på din ugn, hålla ett öga på din hummer svans så det inte bränner.


  

Kommentar