Hur gör jag Platta pizzadeg?

April 7

Hur gör jag Platta pizzadeg?


Pizza är en av de livsmedel som nästan alla älskar; det kommer i så många sorter att det inte är svårt att hitta något för alla. Förutom att bli omtyckt av nästan alla, är pizza lätt att göra. Vem som helst med en ugn, deg och några pålägg kan skapa en pizza på mycket kort tid och med mycket lite skicklighet. Det finns ingen regel dikterar vad du kan och inte kan sätta på din pizza, vilket innebär att du kan skapa din ur nästan vad som helst du har i ditt hem, inklusive kött, ost, frukt och grönsaker. Innan du skapar din pizza mästerverk du måste veta hur man plattar och forma din deg.

Instruktioner

1 Samla pizzadeg, kavel och allrengöringsmedel mjöl. Du kan använda någon typ av pizzadeg, färdiga degen från butiken eller handgjorda från ett recept som du hittat på nätet eller i en kokbok. Placera allt på en ren yta i köket.

2 Strö din disk med allrengöringsmedel mjöl och gnida mjöl över hela kavel. Inmjölning dina ytor hindrar degen från fastnar - coat allt jämnt utan att använda för mycket mjöl. För mycket mjöl orsaker degen att brinna.

3 Placera pizzadeg på mjölat del av din disk och placera kavel ovanpå det. Håll i handtagen på din kavel, börja rulla ut din degen. Rulla degen tills den är tillplattad till önskad tjocklek. Vissa människor gillar deras deg tjock, medan andra som en tunn skorpa på deras pizza.

Tips

  • Forma pizzadeg till en boll innan du rulla ut; Detta är ett enkelt sätt att hålla din pizzadeg rundformad.

  

Kommentar