Barer i Oahu

January 17

Barer i Oahu


Vissa anser Oahu epicentrum nattliv i Hawaiiöarna. Öns största stad, Honolulu, är hem till några av de mest populära barer i staten. Med massor av människor flockas till detta tropiska paradis letar efter en bra tid, det finns gott om cocktail anläggningar som kantar stränderna och gatorna i Hawaii folkrikaste stad.

Mai Tai Bar

Mai Tai Bar i Honolulu är en av tre platser som ägs av Bubba Gump Shrimp Company restauranger; Det är den enda i sitt slag i Hawaii. Detta utomhusbar ligger ovanpå Ala Moana Mall, några miles från turist lekplats Waikiki. Lokalbefolkningen utgör majoriteten av publiken i detta parti zon, med en hälsosam dos av turist dollar bidrar till att driva plats till stor framgång.

Baren, som namnet antyder, har specialiserat sig på en meny med unika och potenta mai tai cocktails. Den traditionella mai tai sällskap av mango mai tai, isiga mai tai och litchi mai tai för ett komplett utbud av smaker. Baren har också ett brett urval av öl och andra cocktail alternativ, liksom vin och pupus (aptitretare) för hungriga publiken. Den avslappnade atmosfär innehåller sällskapsutrymmen med rottingmöbler, konstant stor våg surfa videor leker på platta skärmar, och nattliga happy hour specialerbjudanden.

Mai Tai Bar
1450 Ala Moana Blvd.
Honolulu, Hawaii 96814
808-947-2900
maitaibar.com

Dukes Barefoot Bar

Dukes är verkligen Waikiki mest kända och populära nattliv plats. Uppkallad efter fader surfing, Duke Kahanamoku, har denna restaurang och bar vann Hale Aina Award från \ "Honolulu \" tidningen flera gånger. Priset har heter det bästa stället att ta out-of-town gäster när de kommer på besök.

Från baren, kan gästerna smutta på en mai tai eller mumsa på fisk tacos som de ser surfare rida mjuka vågor på paus en gång surfat av Duke själv. Stadens mest kända syn, är Diamond krater långt borta, nästan verka som sitter där är att vara i mitten av en levande vykort.

Dukes Waikiki
2335 Kalakaua Ave.
Suite 116?
Honolulu, Hawaii 96815?
808-922-2268
dukeswaikiki.com

Lulus

Mittemot den berömda Waikiki Beach, är Lulus en utomhus bar och matsal med en magnifik utsikt över solnedgången på Stilla havet. Inredningen är surfa relaterad och transporterar besökare till glansdagar surfa med sin retrostil.

Från Beach Boys Nachos till Lulus Surf och Turf, det finns massor av god mat att lägga på magen innan de deltar i den sena kvällsaktiviteter. Baren har ett brett utbud av specialdrycker från kunniga bartenders som kan göra ganska mycket vad du har i åtanke. Få en gigantisk akvarium cocktail eller nöja sig med en enkel $ 2 Pabst Blue Ribbon. Detta fält har både och allt däremellan.

Lulus är en utmärkt plats för tidigt söndag morgon NFL åtgärder (kom ihåg tidsskillnaden om du bor på fastlandet) och det är också en happening sen natt plats med open mic nätter och levande musikframträdanden planerade nästan varje kväll.

Lulus Waikiki
2586 Kalakaua Ave.
Honolulu, Hawaii 96815
808-926-5222
luluswaikiki.com


  

Kommentar