Hur man köper en öl gör kit

February 17

Hembryggt öl är välsmakande och trendiga, och öltillverkning är en rolig hobby för många. Vissa har mikro brygga smak och andra vill kunna styra exakt vad som händer i deras drycker. Det är lätt att komma igång att tjäna öl hemma när du har rätt material och recept. Här är hur man köper en öl gör kit.

Instruktioner

1 Bedöma din öl-making färdigheter. Om du har erfarenhet brygga öl eller överväga själv en kemi buff, kommer du att vara mer benägna till val av utrustning och öl gör kit och ingredienser på egen hand. Om du är nybörjare, dock hålla fast vid en grundsats innan du börjar experimentera.

2 Köp ett startpaket. Detta kit innehåller all specialiserad utrustning du behöver för att börja brygga fem gallon partier av öl hemma, om du är ny på ölbryggning. Northern Brewer erbjuder flera grundläggande öl gör kit att välja mellan. Börjar med en kvalitet startpaket är en stor investering som korrekt information och utrustning kommer att ge dig en fördel gentemot fyndmaterial. Du kanske upptäcker att du använder din kit utrustning flera gånger under loppet av din öl-bryggning karriär. Startpaket har enkel enda steg jäsning, vilket gör det möjligt att lära sig processen och bättre öl under din första försök.

3 Välj en mer specialiserad kit. Dessa kan göras med utrustning som du redan har eller kan köpa separat om du redan har flera partier under bältet och är redo att prova en mer avancerad recept. Tänk dig en Midwest Brewing India Pale Ale eller en Hefeweizen Ale.

4 Betrakta en kagge system. Om du planerar att använda öl för en stor fest eller en specifik händelse och vill undvika den tid och kostnad som med tappning individuellt, använd en kagge. Titta på Brew och Ölfat Kit från Hearts Home Brew som ett exempel. Detta kit kan du välja typ av öl och anpassa vissa ingredienser.

5 Tänk på just din klimat och hemmiljö när man köper en öl gör kit. Till exempel, ale kräver fermenterande temperaturer av 55 till 65 grader F, som i många klimat kan lätt uppnås i en källare eller källare för hela året. De i nordliga områden har lättare att brygga lageröl, som den rekommenderade jäsning temperaturen är 45 till 55 grader F.


  

Kommentar