Hur man gör Tie Dye Black Leggings

July 17

Hur man gör Tie Dye Black Leggings


När du försöker att knyta färga en mörk eller svart tyg, kan du inte lägga till en ny färg på ett effektivt sätt så att processen kallas omvänd tie-färgning. Omvänd tie-färgning är faktiskt avlägsnande av färg genom blekmedel eller ett färgämne remover. Detta ger samma effekt som traditionell tie-dye men användningen av negativa och positiva utrymme är omvända.

Instruktioner

1 Blötlägg de svarta leggings i kallt vatten. Ringa dem ut så att de är fuktig men inte droppar.

2 Lägg leggings ut platt och börja gäng avsnitt - mönstret är upp till dig. Wrap gummiband runt de avsnitt du har skapat - en randomiserad utseende, prova stora och små klasar hela leggings. Linda dem tätt att hålla blekmedel / färg remover ut. Sätt på dig gummi- eller latexhandskar.

3 Förbered en blekmedel och vatten lösning - ungefär hälften blekmedel och hälften vatten om styrkan i lösningen beror på önskemål. Du kan också använda en färg borttagning lösning istället för blekmedel. Om så är fallet, följ anvisningarna på förpackningen för att säkerställa bästa möjliga resultat.

4 Doppa leggings i blekmedel eller färgborttagningsmedel. Du kan doppa i sektioner eller sänk hela stycket på en gång. Vänta ungefär 20 minuter och doppa igen om det behövs - du kommer att kunna se färgerna förändras.

5 Blötlägg leggings i ett bad av vatten och tvättmedel under några minuter. Försiktigt bort gummiband med sax eller en kniv och göra leggings i badet igen. Håll under rinnande vatten för att skölja.

Tips

  • Arbetet med blekmedel i en väl ventilerad plats.
  • Blekmedel kan vara farliga om de används felaktigt: handskar och inte andas.

  

Kommentar