Hur säsong gjutjärn med druvkärneolja

July 28

Hur säsong gjutjärn med druvkärneolja


Krydda gjutjärn bidrar till att befästa järnet själv, samt hålla sin yta slick och rostfria. Det är lämpligt att alltid lagra gjutjärnspannor med en lätt beläggning av olja på det, men krydda det ordentligt kräver uppmärksamhet, tid och värme. Druvkärneolja anses vara en av de mest hälsosamma oljor på grund av dess källa, som är frön från druvor som finns i pressrester, har överblivna sediment produceras efter vinframställning inträffat.

Instruktioner

1 Värm ugnen till 350 F.

2 Värm gjutjärnet på stovetop på låg värme.

3 Häll en minimal mängd av druvkärneolja i pannan. En pool storleken på ett kvartal är normalt bara rätt.

4 Värm oljan i 1 minut på pannan så att den blir mer viskös.

5 Sprida oljan jämnt runt innerväggarna och botten av pannan. Det är lämpligt att också belägga utsidan, undersida och handtag av pannan för maximalt skydd.

6 Placera pannan i ugnen och låt den grädda i en timme. Porerna i gjutjärnet kommer att öppna under denna process, och oljan kommer in i järn.

7 Stäng av ugnen och låt pannan svalna helt innan du tar bort den. Porerna i järn kommer att stänga och försegla i oljan.

8 Säsong gjutjärnet så ofta som möjligt. Att göra det efter varje användning är perfekt. Detta kommer att bidra till pannan behålla sina bästa egenskaper.


  

Kommentar