Hur man sparar pengar på hotell

October 13

Hur man sparar pengar på hotell


Det är inte svårt att spara pengar på hotell. Du är aldrig tvingas betala den angivna hyllan pris. Du kan bli förvånad över att veta att ett hotellrum eller svit kan vara billigare än att bo på en camping eller hyra en stuga eller stuga eller många andra resor boendealternativ. Här är några tips om hur man sparar pengar på hotell när du reser eller i din egen stad.

Instruktioner

1 Bestämmer när och var du vill gå. Överväga att besöka din destination och bor på hotell under lågsäsong. Till exempel kommer sommardestinationer erbjuda resenärer rabatter under vintermånaderna för att locka fler gäster.

2 Bo två eller flera nätter på samma hotell. Ofta kan detta leda till besparingar eller en rabatt i form av kontanter tillbaka eller en gas kort. Om inte annat, kommer du att spara på hotellets bokningsavgifter, eftersom de är desamma för en natt som de är för två eller flera nätter. Spara ännu mer pengar om du bokar sju eller flera nätter i följd på samma hotell.

3 Söka kuponger och rabatter på hotell i underhållning kupong bok eller en liknande bok. Ofta kan du spara pengar genom att presentera kort som liknar ett kreditkortsformat, fäst på framsidan av boken underhållning till hotell även om du inte äger den. Det är ett index på hotell med datum och tid begränsningar i boken underhållning.

4 Boka hotell med en flygning eller som en del av ett resepaket. Du kan spara en avsevärd summa pengar på många hotell. Du kan bo i ett 5-stjärnigt hotell till ett tre stjärna pris.

5 Besöka olika resor webbplatser när du försöker att spara pengar på hotell. Boka hotell genom en av dem kan spara stora pengar från prislistan. Detta är särskilt användbart för hög efterfrågan turist semesterorter och i den livliga turist säsonger i många områden. Det finns länkar i avsnittet resurser för att hjälpa dig.

6 Sök efter presentkort efter hotell på eBay eller craigslist.com och köpa dem på en rabatt. Det kan finnas några listor för många hotell, inklusive välkända hotellkedjor.

7 Gå med i en frekvent besökare klubb på hotell. Hotellets gäster får gratis eller rabatterade besök och förmåner baserat på antalet och frekvensen av tidigare vistelser på hotell. Till exempel, bo fem nätter på vissa hotell och du kommer att få en sjätte natten gratis.

8 Anmäl dig till e-postlistor som Trip som listar och hastighets hotell och erbjudanden. Du kan spara en hel del pengar om du bor på hotell under de angivna datumen.

9 Använd din resa klubb kort som AAA när du bokar hotell antingen online, via telefon eller personligen. Du kan spara 10 procent eller mer av postat hotell hotellrum.

Tips

  • Kolla med den utsända hotell kassan tid antingen på dörren eller i hotellets guidebok att undvika att betala för en annan dag.
  • Använd inte hotellet telefon av någon anledning, eftersom det kan finnas en avgift för lokalsamtal.
  • Undvika room service om det alls är möjligt, väljer att ta ut eller en snabbmat drive-through i stället.
  • Om du verkligen försöker att spara pengar, hålla sig borta från någon bar. Det finns alltid en avgift.
  • Tänk på att boka ditt rum online kan medföra ytterligare kostnader.

  

Kommentar