Smuts cykelvägar i Florida

April 24

Smuts cykelvägar i Florida


Smuts cykling är en adrenalinkick för off-road entusiast, med hastighet, mid-air flips och en hel del flygande lera. Om du vill släppa loss och visa upp dina smuts cykling färdigheter, har delstaten Florida många skogar med natursköna stigar för spänningssökande cyklister.

Ocala National Forest

Ocala National Forest omfattar 383,000 tunnland och har mer än 600 sjöar, floder och fjädrar. Skogen har också många smuts cykling fläckar, inklusive 47 mil Ocala Adventure Trail, som slingrar sig genom den största skur tall området i världen. I december 2010 är en årlig ryttarens pass $ 75 och en vuxen 3-dagars trail pass kan köpas för $ 10. Passet är $ 5 för de 15 år och under.

Apalachicola National Forest

Apalachicola National Forest, cirka 35 miles sydväst om Tallahassee, omfattar 570.000 tunnland. Smuts cyklister kan rida genom Wildflower fält och öppna prärier på stigar så länge som 50 miles vardera. Banorna är öppna för licensierade och olicensierade fordon. Mörkerkörning är inte tillåtet och vissa spår är benägna att översvämningar. I december 2010 kostar en årlig Leden passerar $ 75. Passet är $ 10 för tre dagar.

Croom Motorcykel Area Withlacoochee State Forest

En 2-timmars bilresa från Cape Canaveral, Withlacoochee State Forest har en mängd olika djur, inklusive örnar, vilda kalkoner och vit svans rådjur. Den Croom Motorcykel området inkluderar 2600 tunnland terräng för smutscyklister. Området är öppet från 08:00 till 30 minuter före solnedgången. Hjälmar krävs för banorna och skyddsglasögon rekommenderas. Gränsen för alla fordon hastighet är 30 km / h. I december 2010 kan Florida invånare köpa en OHV tillstånd som gäller från april till juni för $ 30.


  

Kommentar