Kryssningar Av Tampa Bay

November 24

Kryssningar Av Tampa Bay


Ta bort från Sunshine State på en kryssning för ... mer solen. Tampa Bay har en port med kryssningsterminaler som du kan ställa ut på en resa till någon av ett antal spännande destinationer. Oavsett om du seglar ensam eller med din familj, tar en kort resa eller ombord på en lång resa, bör du inte ha några problem att hitta en lämplig kryssning avgår från Tampa Bay. Hamnen är en 15-minuters bilresa från Tampa International Airport.

Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines erbjuder en fyra dagars västra Karibien kryssning från Tampa, Florida, ombord på Carnival Inspiration till Cozumel, Mexiko. Fartyget har pooler och en endast för vuxna reträtt område, samt en show lounge, Klubb, barer och lounger, ett piano bar och en Internet-café. Bortsett från att äta i fartygets restauranger, beställer du från room service och pizzeria 24-timmars. Du hittar också en skönhetssalong, gym, bastu och aerobics rum, och barnen kommer aldrig att bli uttråkad med ungdomsprogram. När du når Cozumel, njuta av en motorcykel rundtur i staden, dykning och ett brett utbud av strandaktiviteter.

Carnival Cruise Lines

3655 NW 87. Ave.

Miami, FL 33178

305-599-2600

carnival.com

Holland America

Ta en tur på ms Ryndam, Holland America Lines fartyg, för en sju dagars västra Karibien kryssning som tar dig till Key West i Florida, Ocho Rios i Jamaica, Georgetown på Caymanöarna och Cozumel, Mexiko. Fartyget har restauranger och ett kafé, samt barer och lounger. Du kan koppla av i spa, träna i gymmet, njuta av levande underhållning i utställningslokalen och stickprovsurval i vinprovning rum. Särskilda barnområden inkluderar ett spelrum och Oasis, ett område på fartygets däck där barnen kan koppla av på hängmattor och fåtöljer.

Du kan välja från en lång lista med aktiviteter i varje hamn, såsom att besöka Butterfly Conservatory & Aquarium i Key West, kapten Nemos Snorkel Safari på Caymanöarna och en äventyrspark, änterhaken och snorkel combo i Cozumel.

Holland America Line

300 Elliott Ave. W.

Seattle, WA 98119

206-281-3535

hollandamerica.com

royal Caribbean

Med Royal Caribbean kan du rida ombord Radiance of the Seas på en 15-natt Westbound kanalresan. Höjdpunkterna i fartyget inkluderar klättervägg, restauranger och ett café, tema barer och lounger och ett kasino. Du kan njuta av den brittiska kolonialstil vardagsrum med självutjämnande biljardbord, en afrikansk safari-tema solarium och en inomhus / utomhus country club med golfsimulator. Fartyget har också ungdomslokaler, en dag spa och gym och en basket / volleybollplan.

Mark utflykter inkluderar en rundtur runt bukten i Cartagena, Colombia, Miraflores Locks och Observation Center i Colon, Panama, en Costa Ricas kaffe plantage erfarenhet i Costa Rica, en egen guidad tur i Puerto Quetzal, Guatemala, Tehuacalo arkeologiska platsen i Acapulco , Mexiko, och havskajak eko-äventyr i Cabo San Lucas, Mexiko.

Royal Caribbean International

1050 Caribbean Way

Miami, FL 33132

305-539-6000

royalcaribbean.com


  

Kommentar