Vad Coats borde varje Guy har?

February 24

Vad Coats borde varje Guy har?


När vädret börjar svalna, är det dags för er män att titta igenom din garderob för rockar och jackor för att avgöra om du har allt du behöver för säsongen att komma. Om du känner att du antingen har alldeles för många lager eller inte tillräckligt, sedan överväga att investera dina pengar i några bra kvalitet poster som kan ta dig överallt från en kväll på operan till pulka i parken.

Sport Coat

En kavaj eller kavaj är den ultimata mångsidiga män kläder objekt. Du kan koppla ihop det med allt från klänning byxor och en slips till blå jeans och en t-shirt, beroende på tillfälle. Det ger ett orsaks klädsel lite skillnad men ändå inte gör det något annat än tillfällig, och kan med framgång utklädd till en nivå av en kostym. Mörkblå är den mest användbara färgen, eftersom det matchar nästan vad som helst, har ett klassiskt utseende och kommer inte att gå ut i stil som helst snart.

Long Coat

En vacker lång päls eller överrock, ett som träffar du ovanför knät, är avgörande för nätter på stan eller affärsmöten i kallt väder. Dess längd gör det varmt, och dess långa raden är elegant och smickrande. De ser oftast bäst över halsbands skjortor. När du försöker en på, se till att prova den över kläderna du förväntar dig att bära under den. Du vill att det ska passa, men inte vara så monterad att du inte kan få det på över dina andra lager.

Läderjacka

Skinnjackor eller korta kappor ger bra skydd mot vind och om fodrad ordentligt kylan. Bomber stil skinnjackor är avslappnad, perfekt för daglig springa runt, medan en monterad, höftlång jacka ger en dressier utseende. Välj antingen svart eller brun och vara säker på att få en stil som är mer klassiskt än trendigt, eftersom god kvalitet läder varar i flera år och ibland ännu längre.

Parkas

När du vandra, spela beröring fotboll eller skotta snö, kommer ingenting att göra men i slutändan varma parkas. Inte för företag slitage eller datum, är det en sportslig kappa som är viktigt i kalla klimat. Bär det när du kör ärenden runt staden också. Leta efter parkas som passar dig tätt runt handlederna och nacke för att hålla ut vind, och på liknande sätt tätt runt höfterna. Var uppmärksam på dess fyllning; ner är den varmaste. Som ett alternativ, prova en skidjacka.


  

Kommentar