Kul temarestauranger i New York

June 17

Kul temarestauranger i New York


Temarestauranger finns i överflöd i New York, i synnerhet i nedre Manhattan. Dessa underhållande restauranger är perfekt för födelsedagar och andra speciella tillfällen. Temarestauranger erbjuder ofta table underhållning, souvenirer och fototillfällen. Även i allmänhet riktar sig till barn, vuxna njuta av upplevelsen, också.

NINJA New York

Alla servrar är utbildade Ninjas på denna japanska sensation i stadsdelen Tribeca i New York i. NINJA New York drar dig i en värld av gamla feodala Japan legendariska Ninjas. Utseendet och känslan av NINJA New York är anmärkningsvärt detaljerat, med järngrindar, mullrande sten och deferent Ninja servitörer som bugar till dig hela tiden. Maten är lika lekfull och teatrala, som innehåller essensen av Ninjas när det är möjligt. När du drar Ninja svärd ur din krabba och grapefrukt sallad, till exempel, hela plattan släpper svart is rök. Restaurangens signatur skålen, Ninja misosoppa, erbjuder dig en chans att vinna ett presentkort om du hittar "speciell sak" i kakan. Flera andra rätter innebär Ninja berör också, liksom Ninja stjärnformade mjuk choklad mus tårta.

NINJA New York
25 Hudson St
New York, NY 10013
212-274-8500
ninjanewyork.com

Mars 2112

Populär bland familjer och turister, Times Square enda rymd teman restaurang blandar fantasi och verklighet för att transportera dig till en futuristisk värld miljontals ljusår bort. Martian servitörer hälsar dig som du anger Mars 2112: s uppslukande, multilevel neon matplats, 35.000 kvadratfot i alla. Allt i denna stiliserade, kitschig tema restaurang, från Mars Idag tabloid i baren till kratrar och rymd sten inredning, är utformade för att lyfta dig ut i den stjärnklara djup. Barn är lättare övertygade än vuxna, och maten är verkligen riktar sig till små mars. Förutom de vanliga barn biljettpris, som cheeseburgare och kyckling fingrar, Mars 2112 tjänar andra-världsliga skapelser inspirerade av exotiska asiatiska och indiska recept. Missa inte Mars 2112: s signatur dessert, Mercury Oreo Mountain, en gigantisk choklad Oreo kaka toppad med vaniljglass.

Mars 2112
1633 Broadway
New York, NY 10019
212-582-2112
mars2112.com

Jekyll och Hyde

New York enda hemsökt restaurang har spooking sina kunder i årtionden. Jekyll och Hyde spöke-tema matsal och bar har animatronic skelett och varulvar, spindelväv, kuslig musik och en mängd artister klädda som troll, ghouls och andra helvetiska varelser. På Jekyll och Hyde, är varje dag Halloween, så det är särskilt populär bland barn som är gamla nog att hantera de spöken och spänning men ändå tillräckligt unga för att avbryta tro. På menyn finns ganska vanlig pub grub (nachos, Buffalo wings, pizza) men hamburgare har monster teman, som Frankenstein Burger toppad med ost, lök, svamp och bacon. Föräldrar kommer att uppskatta den omfattande öl meny med mer än 100 val från hela världen.

Jekyll och Hyde
91 7th Avenue South
New York, NY 10014
212-989-7701
jekyllpub.com


  

Kommentar