Restauranger i Wallingford, CT

January 17

Wallingford, Connecticut, är i New Haven County, ungefär fem miles sydväst om Meriden och 28 miles sydväst om Hartford. Incorporated i 1670, har Wallingford attraktioner som Nehemja Royce Museum,

Farms Country Club och Doolittle Park. Besökare till Wallingford har en mängd olika matställen för lunch och middag, inklusive italienska trattorior, ving leder och skaldjursrestauranger.

Michael s Trattoria

Michael s Trattoria är nära hörnet av centrala och norra huvudgator. Restaurangen höll Zagat betyg av "mycket bra till utmärkt" för sin mat och service och "bra till mycket bra" för sin inredning i september 2010.

Restaurangen specialiserar sig på norra italiensk mat med rätter som kött lasagne, hummer ravioli och kyckling eller kalvkött caponatan. Vinlistan innehåller mer än 80 val, främst från Italien och Kalifornien. Ägaren och kocken gör ett försök att besöka diners tabeller gång personligen under måltiden.

Michael s Trattoria serverar lunch tisdagar genom fredagar och middag måndag till lördag. Restaurangen stänger varje söndag. Den lilla storleken på restaurangen och dess lokala popularitet nödvändiggör reservationer. Restaurangen fylls snabbt för helgerna; göra dina bokningar i förväg för att säkerställa en tabell är fortfarande tillgänglig för det datum du önskar. Vardagligt dräkt är acceptabel. Uteservering finns längs restaurangens trottoaren och levande musik är med jämna mellanrum.

Michael s Trattoria

344 Center St.

Wallingford, CT 06492

203-269-5303

michaelstrattoria.com

Archie Moores

Archie Moore är en kedja av fyra pub-stil restauranger med en plats på North Main Street i Wallingford som öppnade i april 1999. Restaurangen tjänade Zagat dining styr betyg av "bra till mycket bra" för sin mat och service och "rättvist att bra "för sin inredning. Buffalo wings är specialitet i kammaren och kommer med selleri och blue cheese dressing. Restaurangen har en fullständig bar.

Archie Moore är öppen dagligen för lunch och middag. Bokningar tas inte. Restaurangen har en tendens att vara högt när upptagen, så planerar att äta på lågtrafik timmar om du vill ha tyst samtal. Ledig klädsel är normen. En barnmeny finns tillgänglig för yngre gäster, och restaurangen har höga stolar och booster platser.

Archie Moores

39 North Main St.

Wallingford, CT 06492

203-265-7100

archiemoores.com

Westbrook Lobster Restaurant

En familjeägda anläggning, är Westbrook Lobster Restaurant på Church Street i en byggnad som en gång fungerade som Yale Brothers Mill, en kvarn fabrik byggdes 1670. Restaurangen höll Zagat betyg av "bra till mycket bra" för sin mat och " rättvist att bra "för sin inredning och service som i september 2010. restaurangen har även fått utmärkelser för att vara" Bästa Seafood restaurang "i både Connecticut och New Haven County från" Connecticut Magazine. "

Restaurangen är känd för sin levande hummer, serveras kokt eller bakad med musslor eller fyllning tillverkade av antingen krabbkött eller kex. Hummer middagar komma med en grönsak och ett urval av stärkelse. Arton viner finns liksom vin flygningar som ger ett litet glas tre olika årgångar. I baren serveras 10 utkast och 18 flasköl samt en mängd olika cocktails.

Westbrook Lobster Restaurant serverar lunch och middag varje dag. Reservationer rekommenderas. I varmt väder, be om sittplatser på restaurangens uteplats, som har utsikt över Quinnipiac River och ett skogsområde. Ledig klädsel är normen. Barnmeny, barnstolar och bältesstolar är tillgängliga.

Westbrook Lobster Restaurant

300 Church St.

Wallingford, CT 06492

203-265-5071

westbrooklobster.com


  

Kommentar