Hur man håller en Duck Flock

June 17Änder är sjöfåglar som hålls i flockar för en mängd olika skäl. Vissa bönder höja ankor för deras ägg, medan andra håller flockar av änder att sälja för deras kött. Andra som håller ankor är sjöfågel entusiaster som gillar att titta en flock lever och interagera runt en kropp av vatten på sin egendom. Benämnd Anka hålla många anka ägare också hålla fåglar som husdjur. Av någon anledning en flock änder hålls, ger sina grundläggande behov kommer att bidra till hälsa och livslängd för varje anka.

Instruktioner

1 Bestäm vilken typ av duck du vill i din flock. Olika arter föds upp för särskilda ändamål. Pekin och Cayuga ankor ofta höjs för deras kött, och khakiCampBells och löpare är kända för kvaliteten på sina ägg. Gräsand, Muscovies och crested ankor är bra val för tama ankor. Däremot kan de flesta anka arter hållas samman som prydnads eller domesticerade ankor om du föredrar att ha en blandad flock.

2 Förbered ett härbärge för dina ankor innan de köper dem. De behöver en täckt penna för att ge skugga och skydd från dåligt väder. En anka penna eller kyckling coop kommer att fungera bra.

3 Ge en vattenkälla för dina ankor. Även om de inte kräver en damm eller sjö att frodas, ankor njuta av bad och tillbringa tid i vattnet. Om fastigheten inte har en kropp av vatten på det, kommer en storskalig barnpool ge din flock en plats att samla in och simma.

4 planerar att hålla din anka flock säkra från rovdjur. Du kommer att behöva ge stängsel runt området där dina fåglar samlas om det finns djur i närheten som kan skada dem, såsom hundar, katter, rävar och prärievargar.

5 Köp dina ankor från en seriös uppfödare. Detta kommer att säkerställa att du får friska fåglar som lätt kommer att reproducera. Du kan börja din flock med ett par av vuxna ankor, eller köpa flera ungar som består av en drake och flera honor. Oavsett vilken du väljer, kommer detta att vara början på en etablerad avelsflock.

6 Komplettera din flock kost med anka mat, kallas pellets. Även änder äter växter, insekter, sniglar och även små fiskar, kommer att ge anka mat se till att de får en näringsmässigt komplett diet. Du kan hitta en mängd anka pellets på en gård leverans butik.

7 Ge dolda områden och integritet så att dina ankor kommer att känna sig trygg att börja föröka sig. Ankor kommer att bygga bon under buskar, träd och buskar och bakom byggnader och borste. Börja flock i områden nära dessa boplatser eller lägga till buskiga växter och buskar till din egendom. Håll dig borta från moder ankor när de lägger sina ägg och börjar boet. När moder ankor sitter på sina ägg, tycker de inte människor i närheten av sina bon.


  

Kommentar