Hur man bakar Krabbor

June 11

Hur man bakar Krabbor


Bakning krabbor är en snabb och utsökt sätt att förbereda en tillfredsställande måltid. Till exempel bakning krabbor är ett unikt sätt att fira ett speciellt tillfälle eller en rolig weeknight måltid hemma. Bäst av allt, baka en krabba kräver lite matlagning erfarenhet och du kommer inte att behöva köpa en hel del extra köksutrustning om du är en ny kock; allt du behöver är en ugn och en maträtt att baka krabba.

Instruktioner

1 Köpa färska krabbor. Hitta en fiskmarknad i din stad som har tillgång till de färskaste krabba i stan. Beroende på var du bor och vilken tid på året, kan detta innefatta Dungeness Crab eller King Crab Legs.

2 Rengör krabba, inklusive borttagning någon grå hittades inne krabba. Om du har en Dungeness krabba eller annan krabba som du vill saker, ta bort alla krabbkött. Om du använder krabba ben, du förmodligen inte kommer att ha någon form av rengöring att göra, men du kanske vill skölja utsidan av benen för att ta bort all smuts. Låt crab leg kött i krabba benen.

3 Förbered en ströbröd blandning inklusive citronsaft och vinäger och blanda med krabba kött, eller smälta smöret och tillsätt en touch av citronjuice att doppa med krabba benen. Stuff krabba skal med blandningen innan du bakar krabba.

4 Placera krabba i ett grunt glas kastrull eller på en aluminiumfolie fodrade cookie blad. Båda fungerar bra och som du väljer beror på vilken typ av utrustning du har i ditt hus och storleken på krabba.

5 Grädda i ugnen på 350 grader. Koka krabba i ugnen i 10 till 15 minuter, eller bara tills krabba är varm vid beröring. Servera med en citronklyfta eller smörblandningen och njuta.


  

Kommentar