Hur man använder en kaffekvarn för vete

June 23

Ingenting kommer att ersätta en spannmålskvarn för vete, kan små mängder av vete malas till mjöl med hjälp av en kaffekvarn. Även om du kan slipa bara ungefär en fjärdedel kopp vete åt gången, kommer kaffekvarnen göra snabba arbete slip veteberries till mjöl. Du behöver en elektrisk kaffekvarn för denna process, som en manuell kvarnen kommer att mala bär fina nog att använda som mjöl i recept.

Instruktioner

1 Se till att slip kopp kaffekvarnen är fri från kaffesump och damm. Antingen kan förändra smaken av vetemjöl.

2 Mät 1/4 kopp veteberries och häll dem i kvarnen koppen.

3 Placera locket på kvarnen och tryck på strömbrytaren.

4 Mala vetekorn i 1 minut. Lyft på locket och kontrollera samstämmigheten i grind. Om mjölet är bra nog, dumpa mjölet i en skål och slipa nästa 1/4 kopp bär. Om inte, lägg tillbaka locket på kvarnen och fortsätter att mala i ytterligare 30 sekunder till en minut.

5 Låt kvarnen att vila i 10 minuter efter att du har marken en fullständig kopp mjöl. Detta kommer att hålla motorn från överhettning och eventuellt bränna ut.

Tips

  • Du kan använda kvarnen för att mala grovt vete som ett tillägg till bröd, muffins och andra bakverk. Helt enkelt mala i 30 till 45 sekunder eller tills önskad grovhet uppnås.
  • Rengöra kvarnen efter användning genom att gnida insidan kopp med en fuktig pappershandduk för att avlägsna eventuella rester från skålen.
  • Du kan använda en manuell kaffekvarn för vetet om du behöver grov, inte bra, mjöl.

  

Kommentar