Hur man tvätta bort Brassy hårfärgningsmedel

July 12Apelsin, är fräck hår bra om det är utseendet du går för, men när det är resultatet av hårfärgnings gått dåligt, kan färgen tråkig även den ljusaste av dagar. Fräck hår är ibland ett resultat av att försöka lätta håret mer än de rekommenderade två nyanser. Om du inte är patienten nog att vänta på hårfärg att växa ut, behöver du snabba åtgärder för att beröva hårfärgningsmedel från håret innan det sätter helt.

Instruktioner

1 Häll 1/2 kopp olivolja i en mikrovågssäker skål. Värm olivoljan i en minut tills mycket varmt men inte för varmt att vidröra.

2 Slather den heta oljan över håret. Starta vid rötterna och gnugga oljan nedåt mot ändarna. Täck håret ordentligt och se till att lyfta upp delarna så att du kan komma till håret under.

3 Riv av ett par fötter plastfolie från rullen. Starta vid hårfästet ovanför pannan och linda plastfolie runt huvudet för att täcka håret endast. Wrap håret en andra gång genom att placera en badhandduk runt plastfolie.

4 Låt den heta oljan wrap på håret i ca 30 minuter för att hjälpa till att lossa och ta bort fräck hårfärg.

5 Skölj håret i duschen för att väta den ordentligt. Suds upp håret med en debrassing schampo görs för att motverka eventuella kvarvarande orange eller röd brassiness. Följ med en debrassing balsam. Fortsätt att använda schampo och balsam för att balansera ut tonen i håret tills resten av brassy hårfärgningsmedel växer ut eller kan skäras bort.

Tips

  • Arbetet med att ta bort fräck hårfärgningsmedel bör göras inom de första 72 timmarna efter färgningsprocessen.
  • Upprepa varm olja behandling ett par gånger för att avlägsna mer fräck färg. Ersätta en färdigköpta het olja behandling, om så önskas.

  

Kommentar