Hur du ändrar Airlines under en resa

May 20

Hur du ändrar Airlines under en resa


Nedskärningar i flygtrafik och flygkapacitet har lett till fler flygresenärer ta omvägar till sin slutdestination, ändra flygplan och ibland flygbolagen. Sökmotorer kan du hitta de billigaste flygpriset genom att flyga mer än ett flygbolag, men varje flygbolag tar bara ansvar för sin flykt. Multi-stop resvägar kan du anpassa din resa, men de kan också kasta en skiftnyckel i resplaner om en flygning försenas eller avbryts. Försök att lämna tillräckligt med tid mellan flygningar så en snafu inte kommer att leda till att du missar ett anslutningsflyg.

Instruktioner

förändrade plan

1 Gå till webbplatsen för flygplatsen där du ändrar plan. Nästan varje flygplats har sin egen webbplats. Om flygplatsen inte har en webbplats, kan det vara så liten som är lätt att navigera på flygplatsen.

2 Hitta en karta över flygplatsen och skriva ut den. Detta är användbart om du ändrar terminaler när du byter flygbolag. Flygvärdinnor kan meddela portarna för anslutningsflyg, men de bara göra det för flyg på sina flygbolag.

3 Ta telefonnumret till varje flygbolag med dig. Så snart du landar och flygvärdinnan meddelar att det är säkert att använda din mobiltelefon, ringa flygbolaget och få gate för anslutningsflyg.

4 Använd tiden medan du väntar att få planet att kartlägga den snabbaste vägen till din nästa resa.

5 Forskning senare flygning alternativ så om du är försenade och missar ett anslutningsflyg, du vet vad flygning att begära.

Tips

  • Försök att begränsa ditt bagage till carry-on för att eliminera risken för incheckat bagage inte förändras flygbolag med dig.
  • Checka in online och skriva ut alla ombordstigningskort i förväg.

  

Kommentar