Hur man gör en förbunds flagga Cake

May 27

Den sydstatsflaggan användes i södra flaggan under inbördeskriget period i USA. Den symboliska flaggan fortfarande ses i vissa områden, men det är inte officiellt bruk längre. Förbundsmedlemmen sjunker kakor kan göras med hjälp av valfri storlek rektangulär kaka pan och rött, vitt och blått fondant (en typ av isbildning). Kakan kan vara någon smak, eftersom den kommer att omfattas.

Instruktioner

1 Baka en kaka (någon smak) i den rektangulära bakning Pan. Efter gräddningen Låt kakan svalna i minst 30 minuter innan du försöker ta bort från pannan.

2 Ta ut kakan ur bakformen och placera den på kakan ombord. Använd spateln för frost tårta med smörkräm glasyr, som finns på bakning specialbutiker. Se till att täcka hela kakan i glasyr.

3 Strö florsocker på en ren och torr yta. Ytan ska vara tillräckligt stor för att rulla ut den röda fondant tillräckligt bred för att täcka hela kakan. Placera den röda fondant på florsocker och rulla ut - upp och ner och från vänster till höger i alternerande rörelser för att sprida ut det tillräckligt stor för att täcka hela kakan. Om fondant fastnar på kavel, gnugga florsocker på kavel.

4 Placera fondant på kakan och jämna ut med handen. Klipp bort överflödigt fondant från runt botten av kakan med hjälp av en mattkniv.

5 Strö mer strösocker på ytan för att förbereda den för blå fondant. Kavla ut den blå fondant. Skär två långa remsor ur det blå fondant med hjälp av skalpell. Dessa remsor kommer att användas som den blå "X" som visas på sydstatsflaggan och bör vara tillräckligt lång för att täcka toppen av kakan från hörn till hörn. Placera remsorna på toppen av kakan i en "X" -form. Samla återstående blå fondant och placera den i en förvaringsväska.

6 Strö florsocker på ytan för att förbereda sig för den vita fondanten. Kavla ut den vita sockerglasyr på ytan.

7 Klipp vita stjärnor av den vita fondant med hjälp av stjärn cookie cutter. En äkta sydstatsflaggan har 13 stjärnor på sitt ansikte. Placera stjärnorna på kakan ovanpå de blå banden att slutföra utseende.


  

Kommentar