Hur man köper en Cashmere Wool tröja

December 16

Hur man köper en Cashmere Wool tröja


Kashmir ylletröjor ger en lyxig känsla och behaglig värme och stil. Cashmere ull är gjord av mjuka naturfibrer av Cashmere get. Dessa getter har två skikt i deras fleece, en kurs hår skikt och en underbeläggning av mjuk, fin Underdown. Denna mjuka skikt används för att göra kaschmir ullgarn, och måste först de-håriga att avlägsna de grövre hårstrån. Ren, är kashmir dyr och en splurge för många, men dess höga kvalitet gör det ett värdefullt köp. Här är hur man köper en kashmir ylletröja.

Instruktioner

1 Ta reda innehållet i en kashmirtröja fiber innan de köper. Många kommer att säga "cashmere", men vid närmare inspektion, det avslöjas att de är en blandning med endast 10 till 20 procent kashmir. För bästa kvalitet, leta efter en tröja med 100 procent kashmir fibrer.

2 Kontrollera ursprungslandet. Medan Kina kan underskrida priset på många andra tillverkare, deras kvalitet och affärsmetoder ofta lämnar något övrigt att önska. Leta efter rättvis handel kashmir eller kashmir görs av nomader som betalas ett rättvist pris för sitt arbete och material.

3 Känn tröjan. Texturen är den främsta försäljningsargument för kashmir. Om det känns alls kurs eller grov, hålla shopping. Leta efter bästa struktur för en tröja som du inte vill lägga ner när du rör den.

4 Leta efter naturfärgad cashmere som är den ursprungliga hårfärg eller färgad med naturliga ingredienser. Hårda kemiska färgämnen kan skada den känsliga naturen av kashmir.

5 Prova på. Se till att kashmirtröja du är en bekväm passform och känns mjuk och smidig när man bär. Kaschmir tröja bör inte sträcka sig för att bäras, men bör passa bekvämt på din torso.

Tips

  • Leta efter handen sticka (i motsats till maskin vävda) cashmeretröjor en halsdukar. Dessa kommer att stå ut i kvalitet och utseende.

  

Kommentar