Kort hår nedskärningar för kvinnor

December 18

Kvinnor som har förtroendet att hugga av deras hår är väl belönas. Kort hår kommer med en mängd fördelar: det är snabbtorkande, lätt stil, uppseendeväckande, och framhäver alla dina finaste funktioner. Det finns flera populära stilar som kvinnor kan personifiera för att göra snittet sina egna. Känn dig fri att anpassa stilar med tunga smällar eller fet höjdpunkter.

Pixie

För dem som har ägnat sina liv gömmer sig bakom en hårman, kan en pixie cut tyckas ultimata exponering. Ingenting visar upp bra benstomme och bedårande funktioner som en pixie. Ta edgy signaler från kändisar som Halle Berry och Rihanna, som har lekte pixie för år, eller få klassisk inspiration från pixie ikoner som Audrey Hepburn, Mia Farrow och Linda Evangelista. Se till att skriva ut en bild av din ideala pixie cut innan du går till salongen.

Pixies är kort på sidorna och tillbaka, och hålls längre fram. Du kan välja stripig lager, lugg, eller extra längd på nacken. Samma snitt kan bäras flera sätt: snygg tillbaka med hårgelé för mördare glam, eller grov det upp och låt det lufttorka för ett mässområde, casual look. Pixies ser bäst på ovala eller hjärtformade ansikten, och fungerar bra med hår som har en liten naturlig våg.

Ragg

För en längre look, med en bit av en rocker kant, prova shag frisyr. Denna stil populariserades av Meg Ryan, och kallas ofta "Meg Ryan Shag." Toppskarv är tillräckligt lång för att vara undangömt bakom öronen. Det är mycket lager, med flera skikt på toppen av huvudet än botten, vilket ger shag volym och undertecknandet flippy utseende.

Fråga din stylist för att ge dig hackig, texture ändar, och lager över. Sedan toppskarv ser bra när man bär en lite rörigt, behöver du inte oroa dig för att hålla det oklanderligt trimmas. Känn dig fri att lägga till extra textur med saltstänk eller en locktång.

Guppa

För hakan långt hår - tillräckligt länge för att klämma fast upp, tillräckligt kort för att lufttorka - det finns inget som klassiskt som bob. En bob frisyr innebär att håret klipps vid en längd, rakt runt huvudet, vanligtvis med lugg. Bob populariserades i tjugoårsåldern, när det sågs som en symbol för uppror. Nu är det rent chic.

Den klassiska bob är snygg, glänsande och tungt slog, men det är inte alla bob kan göra. Be om ljus lager att lägga till lite struktur, och inte vara rädd för att klippa en vågig bob. Din lugg kan vara så lätt eller så tung som du vill, beroende på din hårtyp. Om du väljer några smällar, prova att bära din bob skildes över ena ögat. Om du älskar styling ditt eget hår, en vinkel bob, längre på den ena sidan än den andra - som lekte med Victoria Beckham och Paris Hilton - ger dig en mängd styling alternativ, men kräver extra noga med att hålla det ser kantig.


  

Kommentar