Hur man rakar polisonger

December 17

Hur man rakar polisonger


Män kan bära sina sidobrännskador på en mängd olika sätt, men även de must robusta blickande stilar bör hållas ren och jämn. Side bränna underhåll är en viktig grooming fråga för män, eftersom ansiktshår tillväxt är en av de första saker som folk kommer att märka. Lyckligtvis rakning polisonger är inte något man måste vänta tills nästa frisyr tid för att göra. Arbeta din sida bränna rakning rutin i ditt skägg och mustasch rakning rutin.

Instruktioner

1 Splash ansiktet med varmt vatten och sedan tvåla ansiktet med raklödder.

2 Raka ansiktet med rakhyveln, eller rakapparat. Inte raka hela vägen upp till dina polisonger. Reserv en tum eller 2 inches under dina polisonger, sparar detta område till sist.

3 Forma botten av en sida bränna med rak kant rakkniv. En rak kant rakkniv ger dig en renare och skarpare snitt än en vanlig rakkniv. När du har den högra sidan bränna längd, raka sidorna av sidan bränna med din vanliga rakblad för att rensa upp hårstrån runt den. Som du rakar, hålla rakhyveln rak eller vinkel rakhyveln till kurvan enligt den form du vill ha för dina polisonger. Till exempel, om du vill fårkött kotletter, vilket gör att rakhyveln till kurvan upp när du rakar den nedre delen av sidobrännskada är nödvändigt för att uppnå något uppåt tur att fårkött kotletter har.

4 Granska din första sida bränna i spegeln. Torka bort rakkräm resten för att få en ren bild av vad sidan bränna ser ut.

5 Matcha din andra sida bränna till den första. Använd ditt finger för att hålla reda på längden. Håll ett finger upp till botten av sidan bränna att du bara rakat. Titta rakt i spegeln och placera den andra finger på samma höjd på andra sidan bränna, där botten bör vara. Du kan även göra en liten markering på ansiktet med en penna på den plats som du bör raka. Håll polisonger så jämn som möjligt, så att man inte är kortare än den andra. Om du tog bort en hel del längd från din första sida bränna, ta längden på din andra sidan brinner långsamt, så att du inte råkar gå för långt.

6 Håll koll dina polisonger i spegeln när du går, se till att du är på rätt väg för dem att likna.

Tips

  • Använd en vass rakhyvel för ett renare snitt.
  • Håll huvudet rakt när du rakar dina polisonger.

  

Kommentar